Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed? (beszélgetés)
Ja, hogy elkopnak az emlékek?
Az lehet.
Nem így értettem.
Hanem úgy, hogy akár ha nem is zárulnak be rendesen, előbb vagy utóbb megszűnnek azáltal, hogy már az idő vasfogai fognak rajta is.
Ha ezt úgy érted, hogy nehezen nyílik majd az a fiók, akkor az nem azért lesz, mert eleszi a szú.
Inkább ki kellene ürülnie.
Fogós, sokat ismételt kérdésem lesz a következő:
mi a szabad akarat?
Ebben igazad van.:)
De egyszer minden bútor tönkremegy, elavul...
:)
„Mert szeretek/szeretnék üzeneteket küldeni másoknak az álmokon keresztül.”
Ehhez nem kell semmiféle természetfeletti tudomány! Elég használni az agykontroll szubjektív üzenetküldés technikáját. Tanfolyamon lehet megtanulni. Hasznos dolog, bár ezt a technikát ritkán használom.
Ezt a leírást eloroztam, mert érthetően írja le, mi is ez.
„Le kell menni alfába, és ott azt kell mondani magadban, hogy " akkor akarok és akkor fogok felébredni amikor XY a legfogékonyabb lesz az üzenetvételre". Elalszol, majd felkelsz amikor az illető fogékony állapotba kerül .Ekkor megint le kell menni a szintedre és el kell képzelni az adott személyt akinek üzenni akarsz, és üzensz is. De ez csak akkor fog sikerülni ha segítőszándékkal, szeretettel közeledsz felé és egyenrangú emberként kezeled. Csak olyan üzenetet szabad küldeni ami neki is előnyös és az ő érdekét szolgálja.
A szabad akarat miatt viszont mindenki maga dönti el, hogy reagál-e az üzenetedre.”
Ezt hosszú lenne részletezni.
Meg... életem során inkább azt ismertem meg, milyen nem vagyok.:)
Reménykedjünk.:)
Azért nem irigyelnélek, ha olyan lennél, mint én.:)
Én is remélem, hogy belőlem csak egy van 😀
És nem is szeretném senki álmát megváltoztatni
Ilyen téren legalábbis nincs különbség.
Azért remélem te nem én vagyok.:D
Biztosan, hiszen a szorongások okozzák a rossz álmokat.
Félelmek, üldözés, vér, nem tudok kijutni... Ilyenek.
Akkor meg amiatt szoronganál?
Miért, amúgy vannak szorongásaid?
Pedig szerintem, a másik oldalról tekintve, egyesek kifejezetten örülnének, ha valaki irányítaná az álmaikat. Így sok rossz rémálomtól is meg lehetne kímélni embereket.
Talán a jövőben lesz valamiféle hiperálomkabin.:D
Nem vagyok Uri Geller.:) :D
Amúgy csak erős érdeklődésem van az ilyen témák iránt. Talán ennél is erősebb szkepticizmussal.
Akkor tényleg igaz lehet rád is az enneagram.
Hármas színezet jött ki? :) Akkor elvileg fontosak neked az életben elért eredményeid, sikereid. Te vagy a házigazda altípus, így is nevezik a szakirodalomban.:)
Nem értem, mi ez a hőzöngés. Miért nem lehet értelmesen hozzászólni egy fórumhoz fika nélkül...
Nem értem, miért ne lehetne létjogosultsága egy ilyen feltevést boncolgató topiknak a "Hány óra van?" meg a "Küldj egy szívet", "Küldj egy mosolyt" című mélyenszántó témákkal foglalkozó topikok mellett?
Ja, ehhez kellő szintű intelligencia, és talán némi fantázia kéne...bocsi.😊
Várom a fikázást; szociopata énem szinte igényli.😋
Ami engem nem szokott érdekelni topikon belül, én is átgörgetem, gondolom más is így van ezzel.
Az álmomról írtam, és hogy irányította-e valaki.
Nem pörköltreceptet kértem.
Mi a gond?
Bocsánat, de nem kéne offolni a topikot.
Lehet valakit érdekel...
Köszi.
Az volt a pláne, hogy semmi csikidám nem volt :D
Lehet, hogy ettől is éreztem magam jól :D
Na, mondom magamnak álmomban, ezt valaki jól megcsinálta :D
További ajánlott fórumok:
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Hol találok olyan nőt, akit irányítani lehet?
- Neked milyen különleges képességed van?
- Állatok különleges tulajdonságai, képességei
- Van e valakinek különleges képessége, energia kellene egy kislánynak