Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed? (beszélgetés)
Ez a téma nem azért indult, mert igazából bárkinek is irányítanám az álmait, tényleg pusztán elméleti jellegű kérdés akart lenni.:)
Egy kicsit túl sok mindent kötsz össze egymással.:) De nem gond amúgy.
Vizet is tudok programozni, csakhogy legyen vicces témád hozzá!
Ez egy megtanulható technika. Kíváncsi voltam rá, hogy működik-e, ezért megtanultam. Bizony!
Ja és működik!
Sötét erőknek nem használható.
Ez nem hit kérdése. Te nem ismered, pedig itt a portálon sok régi fórum létezik.
Bárki megtanulhatja, és használhatja. Ez egyszerűen egy technika.
Ha valakinek tudsz üzenetet küldeni csupán az elméddel, telefon és minden egyéb a XXI. század technikai vívmánya nélkül legyél szíves csatlakozz hozzám, és újraélesztjük a jedi rendet.
A sötét erők úgyis túlerőben vannak, valahogy ismét egyensúlyt kellene teremtenünk.
Ok. Te hiszel az agykontrollban, én meg kétkedő vagyok.
Ez kb. olyan, hogy a hit gyülekezet tagjait sem fogom megérteni soha, hogy hogyan tudnak értelmes, tanult emberek olyan dolgokat elhinni, ami szembe megy a természet törvényeivel, ráadásul az írott történelmüket is többször hamisították.
Mivel elvégeztem sok millió társammal együtt ezt a tanfolyamot, én tudom, hogy működik. Más meg azt gondol, amit akar!
Egyszerű kipróbálni, én is megtettem már többször is. Hol sikerrel, hol nem. Tudod, a mások akarata ellenére nem működik!
Nem Domján írta le...Ő Magyarországon (is)tartott tanfolyamokat.
Jajjj ennyi hiba
*Tevékenységekre
*Talizmant
Vagy kifejlesztenek egy "sapkát", ami befolyással van az agyi tevékenységeknek.
(Addig "szerezz" be egy élő talizman :))
Visszaolvasva a hozzaszolasaidat, így már érthető, hogy foglalkoztat ez a téma.
Nekem nincsenek rémálmaim, de gondolom nem kellemesek :/
Első olvasatra olyan volt, mintha mindenhatót szeretnél játszani :)
Azért azt nem írnám, hogy önmagam kategória része pusztán csak.
De, akkor ennyi erővel bármi lehetne önmagam kategória része, más nézőpontból meg semmi sem. Ez is örök kérdés, hogy most akkor rólunk szól-e minden vagy másokról.
Hm... Hm... De nehéz kérdést tettél fel.
Könnyebb lenne választ adni, ha tudnám, hogy szerinted az életnek milyen területei vannak. Bár, nem biztos, hogy akkor tudnék adekvát választ adni.
Jah, és az agykontroll erre hivatkozva (amit nem is ismerünk) mondja azt, hogy működik v. sem a üzenetküldés technikája.:D
Bizonyították egyszer is, hogy működik?
Laboratóriumi körülmények, mérések, stb., nem pedig elhisszük, mert Domján leírta.
Tudnám, de csak nagyon röviden, mert hosszan már nem akarom...
Szabad akarat igazából nincs. A tudatalattink - az agyunk dönt. Fogalmam sincs, mire lehetünk még képesek, és hogyan, de érdekel.
Nem fogom ma feltalálni a spanyolviaszt, azt hiszem :)
A cikkben olyan szépen és jól leírták! :)És még ők sem tudják a tutit!
Na és az álmát senkinek sem szeretném irányítani, ha egyszer üzenetet is küldhetek.
Hm... Ebben viszont nem fogunk egyet érteni.:)
A felismerés csak egy (kezdeti) lépcsőfoka a változtatásnak, amit sok más kísér.
Ajaj.:)
Ha megkérlek, össze tudod foglalni? Mellesleg, a saját gondolataidra lettem volna kíváncsi.:)
Ez is igaz.:)
Lényegében és röviden: tévutakon jártam.:)
Jó a kérdés!;)
Erre ezt tudom adni, mert ilyen jól nem tudnám leírni. Ők meg már megtették, és nekem tetszik!
Melyik része az, amely miatt "csak" nagyjából érthető?
Természetesen szoktam kellemeseket is álmodni. Ha számolnom kellene, talán álmaim harmada kellemes, másik harmada neutrális, semleges, a harmadik harmada pedig rémes tud lenni.
Értem (nagyjából).
Kellemeset is szoktál álmodni?
Az is.
Meg, ez olyan probléma, amit nem kell megoldani külön, megoldódhat az magától is. Nem kell erőltetnem - ennyi az előnye.
További ajánlott fórumok:
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Hol találok olyan nőt, akit irányítani lehet?
- Neked milyen különleges képességed van?
- Állatok különleges tulajdonságai, képességei
- Van e valakinek különleges képessége, energia kellene egy kislánynak