Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed? (beszélgetés)
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a gyakorlatban is képes lennél-e erre.
Mert az odáig rendben van, hogy mind eljátsszunk egyes gondolatokkal, de megtenni már nincs szívünk hozzá.
De miért?
Sokszor érzel amúgy így?
Pedig amiket küldenék némelyiknek napi szinten, abban bizony nem lenne semmi játékosság... Ugyanazt a képet, minden éjjel, minden egyes nap. Amíg bele nem őrül.
Nos, ez hogy tetszik?😏
Nem.:)
Tényleg csak a hétköznapi kíváncsiság szülte a kérdést.
Bár egyszer-kétszer tényleg kipróbálnám, milyen lehet valaki álmainak az irányítójának lenni. Biztos, hogy valami jót, érdekeset hoznék ki belőle. Azonban... lehetséges, hogy nem árulnám el neki, hogy én irányítottam az álmaimat, maradjak inkább titokzatos.
Gondolatokat irányítanék némely ember fejében, de álmot minek?
Lehet soha nem emlékezik az álmára mert olyan fázisban ébred.
Ez vmi fantasy? 😄
Egyből egy híres magyar ffi jutott eszembe. Lassan középkorú és a "munkahelye" P betűvel kezdődik.
Pár dolgot áttekernék az agyában.
Te is ilyen minden relatív és szubjektív nézetű ember vagy?:)
Azért szerintem bizonyos életkor felett már tudni kell eldönteni, hogy mi a jó és mi a rossz. Egy stabil értékrendszernek ki kell alakulnia. Nagyjából lényegtelen, ki mit képvisel, a lényeg az, hogy legyen valami stabilitása a világban, ő is legyen legalább egy pont a földkerekségen.:)
Ki az, aki eldönti, eldöntheti, hogy mi a jó, és mi a rossz?
Egy oroszlán valószínű azt mondaná, hogy a zebra jó, de mit mond a zebra???
Gondolj arra, hogy sokan veszik útmutatónak, segítségnek, vagy éppen átoknak az álmokat, üzeneteket olvasnak ki belőle. Ugyanazt az álmot ki így, ki úgy értelmezi... te pedig szándékosan belekavarnál???
Még szerencse, hogy nem tudjuk megtenni! :))
További ajánlott fórumok:
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Hol találok olyan nőt, akit irányítani lehet?
- Neked milyen különleges képességed van?
- Állatok különleges tulajdonságai, képességei
- Van e valakinek különleges képessége, energia kellene egy kislánynak