Kikészít a légkondi. Van műszaki beállítottságú köztünk? (beszélgetés)
3. Guruljka (válaszként erre: 1. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 1. 07:26
Szerintem itt is vannak előírások, és műszaki karbantartó.
Ez nem állapot, hogy az egészséged veszélyezteted.
2. syria (válaszként erre: 1. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 1. 07:03
A sötéten nem lehetne segíteni egy íróasztallámpával?
1. 35d45e2ed1
2017. aug. 1. 06:43
Sziasztok hátha tud valaki segíteni. Légkondi van az irodaházban központi rendszer. Szobánként azt meg lehet csinálni hogy magát a légkondit nem kapcsolom be viszont akkor is megy a levegőkeringető rendszer ami által jeges hideget fúj ki. Ezt kikapcsolni nem lehet. Közvetlenül az ablakpárkányba (is) van beépítve ami egy szellőzőrácsban végződik. Már minden létező szellőzőrácsot leragasztottam a szobában papírral (az ablakom úgyis nyitva van illetve a szobám ajtaja tehát normális levegő van) letakartam otthonról vitt kispléddel és aktákat pakoltam rá és így is jön a hideg. Az sajnos nem megoldás hogy átteszem az asztalomat az ablak elől máshová, próbáltam de ott meg sötét van. 1 éve költöztünk ebbe a szobába azóta hol a lábam fázik meg hol a hátam, hol a torkom. Nem szeretném ebből a szobából átkéretni magam viszont a háziorvos azt mondta hogy ennek jó vége nem lesz. Tudtok segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Alapvetően pozitív beállítottságú emberekkel beszélgetnék csak úgy, mindenféléről:)
- Hölgyem, mennyire romantikus beállítottságú a párod?
- Tengeri olajfúrótornyok iránti (újkeletű) érdeklődés - egy (még?) nem reál beállítottságú férfitől. Meg lehet tanulni ÍGY IS a szükséges...?
- UPC médiabox esetén hogyan lehet törölni az előre beállított, automatikus felvételt?
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Clostilbegyttel beállított ciklus esetén hány napos a ciklus?