Kicsi vagy Nagy mell? (beszélgetés)
Ne érezd rosszul magad, nekem van olyan "barátom"(haverbarát), aki a nagy mellet bámulja meg, akkor én a melletlenségemmel, érezzem rosszul magam, ha vele vagyok éppen? Nem fogom, mert -bár tudom, nincs egyedül-, azt is tudom, van olyan pasi, aki a marokba való kis mellet részesíti előnyben.
Tudod, ki a szőkét, ki a barnát.
Sziasztok,
nekem nagyon pici van,és sajnos zavar,nem tudom,megszokom és elfogadom-e valaha..de hát ez van.Kés alá feküdni se merszem,se pénzem.
Még olyat nem láttam,hogy a férfiak megbámulják a kis mellet:(Meg amúgyis hátrányos a helyzetünk,pl. dekoltázs terén...
sziasztok.
nekem is nagy mellem van.
a párom imádja.
de én meg nem szeretem.
sőt néha meg azt hallom ffiaktól, h a marokbavaló - kicsi a szépen álló mellet szereti.
ilyenkor olyan kisebbségi érzésem támad.
azért szeretek másnak is tetszeni olyan jól tud esni egy egy finom pillantás....de mikor ezt hallottam olyan rosszul éreztem magam.....
nekem (nagyon) kicsi van, mégsem szeretnék nagyot :)
ez tetszik és teljesen kényelmes!
Igen, ez a legfontosabb! Mármint, hogy az ember saját magával elégedett legyen!!
És gratulálok, hogy neked sikerült!
Én nem tudtam elfogadni a mini méretet, szoptatás után meg aztán pláne nem:-(
De mára megoldódott a probléma, és boldog vagyok a testemben:-)
Vitába szállnék!:-D
Nem vagyunk kötelesek elfogadni azt, amit a teremtő a testünkre helyezett!( vagy éppenséggel elfelejtette elhelyezni:-DDDD )
Akinek kicsi van,nagyot szeretne,
Akinek nagy van,az meg kicsit szeretne
érdekes?
A kicsinél nagyobb, a nagynál kisebb! ;)
Hát nem viszonyítás kérdése a dolog amúgy is?
De ha pisztolyt nyomnak a fejemhez, hogy döntsek: Naná, hogy a nagyobbik version:))
Nekem nagy van (95C) - én is jó nagy vagyok :D, de sokszor kényelmetlen. Mit nem adnék egy hasonfekve végigaludt éjszakáért, egy melltartó nélküli kis trikóért...
Azért nem leányálom a nagy sem. De mindenkinek az kéne, ami nincs...:)
Nem a méret a lényeg, ezesetben sem. :)
viszont ha lehet ne lógjon, és legyen formás. Bár a lógásról sem tehetnek a nők javarészt.
A viselőjük szeresse őket úgy, ahogy vannak. Mert akkor büszke rájuk, és kihúzza magát, és akkor még szebben állnak. Talán ez a belső kisugárzás ?
itt a lényeg..
ez tényleg nagyon változó
szerintem inkább formás legyen mint nagy vagy kicsi
További ajánlott fórumok:
- Visszatérés a munkába kicsi gyerek mellett, avagy csevely a mindennapokról
- 3 kicsi gyerek, 2-3 évre 2 nagyobb szobát vagy 1+2 pici szobát választanátok?
- Pici es Mini a családban, avagy nagyon kicsi korkülönbség a testvérek között...
- Futással azok is sokat fogytak mellből akiknek amúgy is kicsi volt? (A vagy B kosaras)
- Egy nagy út vagy több kicsi?
- Szerintetek ebbe a receptbe kis doboz vagy nagy doboz johurtot kell tenni? Mert 3 dobozt ír, de az nincs ott hogy nagy vagy kicsi.