Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb! (beszélgetés)
hű
jó lehet ilyen nagy családban lenni
nekünk sajna marad az egy baba.
Bár nekem mellette sincs sok időm mozogni, tornázni:)
Köszönöm!
A pici 13hónapos.Van még egy 6és fél éves fiam ,egy 11 éves lányom és egy 14éves nagy fiam.
Köszi.
Evelin már 9 hós.:)
És olyan 60-65 kg szeretnék lenni, szóval olyan 12-15 kg-ot szeretnék leadni.
De ha 10 megy le, az sem gond
Ti isztok 100%-os gyümölcs leveket?
Én sose vettem,egy sajnáltam rá a pénzt inkább a gyereknek vettem valamit,kettő most nagyon oda figyelek az egészséges ételekre italokra,eddig cola volt:-((
Hú az nem jó,máéjgyulladás:-(((
De az viszont igen,hogy jók az értékei!
Paleolit kenyér az mi?
Fincsi ebéded lesz.
Na azt ne is mond itt is van biobolt de ez a milliomosoknak találták ki:-)
Szia!
Persze,hogy csatlakozhatsz,örülünk neked!
Mennyit szeretnél fogyni?
Sziasztok.
Csatlakozhatom?
Most épp alma ecettel próbálkozom:)
Én is az voltam ,vagyok csak most úgy voltam ha már van mérleg ráállok,hogy tudjam mennyiről indulok/nagyon sokról:-(/.
De azt írtam először,hogy csak hetente 1x fogom mérni magam de aztán csak ráálltam tegnap és mivel másfél kilóval kevesebbet mutatott mint hétfőn,belelkesedtem és ma is rápattantam:-)
67cm redék?Az nagyon vékony!86cm csípő?A modelleknek van 90-es mit akarsz?:-)
Na ha párod így szeret az már nagyon jó és ha a tesód is észrevett változást nem csoda ,hogy tele vagy lelkesedéssel!
Igen Jossie nagyon csini már most el se hiszem,hogy 92kiló is volt!Nagyon kitartó.
Olvasgattam vissza a fórumot. Olyan kakukktojásnak érzem magam.. Szinte mindenki mindennap mérlegel, én meg mérlegfóbiás vagyok :( De lassan majd rámerek állni! (pláne ha lesz mire :)A combjaim a legrosszabb részem :( A hasamon is van még mit alakítani, de így is sok zsír ment le belőle. 67 cm a derekam, 86 cm a csípőm -ez talán nem olyan rossz. A fenekem meg nem foglalkoztat mekkora :) Párom imádja, kritikus tesóm tegnap mondta hogy kisebb már a popsim.
Tele vagyok lelkesedéssel, erővel! Jossie-t nagyon csodálom hogy ilyen keveset eszik és ügyesen is mozog mellette!
Sokáig nekem se volt,utálom a mérleget és amikor vékony voltam akkor se álltam rá soha.Akkor tudtam meg hány kiló vagyok mikor az első gyerkőccel terhes lettem.
De aztán a 4.k terhesség alatt rohamosan fogytam és muszáj volt venni.
Hát vastag combjaim nekem is vannak a fene egye meg,meg jó nagy kufferem.A felsőtestemmel még ki is békülnék a derekam vékony,de onnan lefelé átszabatnám:-))
Szia!
Jó ,hogy itt vagy minél többen vagyunk ,annál több jó tanáccsal tudjuk ellátni egymást ,vagy épp erőt adni annak aki egy kicsit elhagyja magát:-)))
Biztos meglesz karácsonyra -10 kiló!!!
Hajrá!!
Szia!
Milyen lett a vérképe?
Szegényke:-(De biztos hamar túl lesz rajta és nem csak a szeme lesz gyönyörű de a látása is.
Ügyes vagy!
Nálam stagnál,de ez is jobb mintha feljebb csúszna.
Szia!
Èn is késön aludtam el.Reggela fiam ébresztett.Tegnap hoztam el a fiam vérképét a laborból,azt tanulmányoztam.Manó is felébtedt,nemsokára megyünk.Képzeld el,a kicsim úgy 2 hónapja egyik napról a másikra kancsított! Már 2xvoltam vele szemorvosnál.Nem hagyta magát megvizsgálni,így a kórházba utaltak,ha muszály lesz,narkózisban fogják megvizsgálni.
Sziasztok!
Bernibej!
Üdv köztünk és sok kitartást!
Képzeljétek ma megint 1,3kilóval kevesebb vagyok!!
Bár nem akartam minden nap mérlegre állni de úgy látszik én is fanatikus lettem??:-)))
A kicsi fiam csupa takony ,úgy szenved a fogával is most jön a 4.k és még ez is.Éjjel is szívtuk az orrát,ma szerintem elviszem a dokihoz és így tudok venni kaját magamnak mert nincs csak 1 joghurt meg a magvas kenyér.
De jól kezdődött a nap, mivel éjszakáztam a kicsivel,hajnal 5-kor aludtunk el normálisan és nem hallottam meg ,hogy csörög a telefon,így a 3 sulis elaludt,remélem nem lesz gond így az elején!Sose szoktam elaludni,most nem tudom,hogy sikerült.Ráadásul tegnap a nagy a pulmonológián volt és az ellenőrzője nálam maradt:-(
Na ennyit a családi életemről nehogy megunjátok!
Ki hogy van?