Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb! (beszélgetés)
Ma vettem puffasztott rizst,diétás csokit:-),de csak egyet!Teljes kiőrlésű magvas rozs kenyeret,életebe nem ettem.Abból mennyit lehet enni?
Meg a salim egy kicsit más most ubi,hagyma,pari,csirkecici,és főtt tojgli van benne és vettem light joghurtot de nem kívántam rá,így csak egy kis só és nagyon ficsi lett,a felét megebédelem a reggeli kimaradt.
De jó lenne tudni egy ilyen tálba mennyi zsír,szénhidrát,kalória stb van.
Nemrég értünk haza Cegldről,a doki szerint a fiamnak csúnyán zörög a tüdeje na de miért,mert ő már nagy és ne mondjam meg mit csináljon,nem szedi a gyógyszereit,de kitekerem a nyakát!De tök édi volt a doki nem csak jóképű a kicsit is megvizsgálta és azt mondta valószínű a bújó foga miatt van hőemelkedése attól taknyos stb..Remélem!!
Aztán lidl-be voltunk és az otp-be csesztünk el vagy 2 órát mire megszüntettem a számlámat!!
Juj de jó!
Drukkolok,bizti megkapod!
Úgyis kéne nekem egy bírósági végrehajtói okoska:-))
A mai világba bizony nagy szó a munka,a barátnőm is érettségi,nyelv,szakma,számítógépes papír és 2 évig nem talált munkát,sokszor a földről kapartam össze úgy meg volt zuhanva.A végén a tescóba árufeltöltő!!
De van munkája és megbecsüli.
Ne aggódj hogy egy kicsit bűzöztél majd lemozgod!!
Hali!!
De jó hogy te is itt vagy:-)))
Látod nem is figyelsz rám:-((
Én se tudom hogy szorítom be a tornát de most a kajálásra figyelek!
Helló! :D Követlek,mint az árnyék. Egyik fórumból, ki, a másikba be... :D
Igen, nekem ez a keresztem már 15 éve. :P A rosseb enné meg! :D
Helló Bébi!!! :D
Háát igen,ez a fogyókúra örök kereszt lesz szerintem :)
Köszönöm szépen! :) Kedves tőled nagyon! :)
Tudom, hogy nem olyan sok, amit ettem vagy ilyesmi, csak azért nem szerettem volna kiflit enni, mert akkor onnan egyenes út vezet nálam a kenyérig. És ha kenyér, akkor fehér kenyér, mert azt szeretem, és ha neki állok, akkor nem tudom abbahagyni egy szeletnél. És félek, hogy nem tudok neki ellen állni. :)
Igazából múlt hónapban késett egy-másfél hetet a menstuációm, az lehet, hogy azért volt. :S De szerencsére mostmár eredeti időpont szerint jött. :)
Nagyon szorítok! Ügyes legyél!
És amit ettél az még nem bűn,sőőőt..
egyébként azt olvastam ,hogy ha a gabonaféléket maximálisan megvonod magadtól,akkor megzavarhatja a menstruációt.
Sziasztok! :) Gratulálok a minusz kg-okhoz. :)))
Képzeljétek, két állásinterjúra is hívtak, és mindkettőre ma. :)))) Annyira örülök. :) Az egyikre (állítólag) nagy esélyem van, bírósági végrehajtó mellé pénzügyi mindenesnek. :D Annyira jó. :) Szóval a holnapi és a csütörtöki napom remélem jól alakul. Vagy legalább az egyik. :) Két hónap munkakeresés, és száz elküldött önéletrajz után, végre valami remény. :) Persze, nem szeretném elkiabálni, de most olyan boldog vagyok. :)
Nagy boldogságomban, mikor hívtak, be is nyomtam egy kiflit, egy joghurtot és két körtét. :$ Most kicsit bűntudatom van. Még jó, hogy reggel kilenc óra felé volt. :$ Majd igyekszem lezumbázni. :D
Lelépek egy kicsit,megyünk Ceglédre a nagy fiúval a pulmonológiára aztán tesco,otp bank,de majd jövök.
Szép napot nektek aztán nem torkoskodni!:-)))
Na én pont ezért nem vettem egyiknél se.Annyi ilyet hallottam hogy tévesen riasztanak.Frászt is kaptam volna!!
De szerencsére egyiknek se lett baja!!
Hát igen neked annyival könnyebb hogy majdnem 2 éves megérti hogy most van vacsi és kész.
Meg az alvás is gondolom 10 körül már a prücsök is alszik ahogy te és talán nem kel már éjjel 3x fel.
Nekem ezt még egy 1 évesnek nehéz lenne megmagyaráznom:-)
De anya erős és kitart!!!
Szia1
Nálam most már nem fenyeget ez a veszély!
1: mivel szakítottam a párommal,így a gyerkeket 19óra körül vacsoráztatom,én már ilyenkor nem eszek!
2:este 22órakkor muszály aludni mennem,reggel 6-kor kelek.
Nyáron sokat fent voltam éjjeleket,nam kellett korán kellni.Nekem ez a szeptember nemcsak a nagy fogyásom kezdete,hanem életmód váltás is.
Nálam is ez van,szépen elindul és hú de örül az ember hogy szinte naponta 1 kilókkal kevesebbet mutat a mérleg de aztán megáll.
Na akkor nem szabad feladni,én mindig akkor rontom el!
Sza!
Gratula!!
Én is ilyen voltam hogy este meg éjjel mikor vagy 2x,3x kelek a kicsihez mindig bekaptam egy kis csokit vagy mást de ennek vége!!!!
Köszi!!
Igen szűzteát,én nem vagyok ezekbe a teákba jártas a lányok mondtak vagy 3-mat 4-et de a boltba elfelejtettem:-),így a nőci tanácsolta ezt de azt mondta legyek wc közelbe hát ott vagyok de semmi:-(
Az ecetes víz az anyagcserét gyorsírja fel és segít a fogyásba ha jól tudom.
Sziasztok csajok!
Tegnap furcsa mód egyáltalán nem éhesen feküdtem le,nem mondom mikor csináltam a gyerkőcök vacsiját nem ettem volna egy kicsit,de erős voltam!!:-)
Pedig a salim felét ettem meg tegnap.
Viszont a teának nem érzem a hatását,nem voltam többször wc-n mint máskor.Vagy ez mindenkire máshogy hat?
Ma már ittam ecetes vizet és a fincsi teámat is lehúztam.
Szia!
Örülünk neked,sok erőt és kitartást!!
Jó reggelt.Úhh,hogy pörögtök :)
Én futottam tegnap este,marha jól esett,most azon agyalok,hogy mikorra iktassam be a zumbát itthon,mert nem kéne kivörösödve,tocsogva mennem a gyerekért az oviba :)
jézusom, ne ijesztgessetek!
most hogy olvastam nálatok, rákerestem a tüneteire és elég sok megtalálható nálam :S :S majd lehet veszek egy tesztet