Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb! (beszélgetés)
Nemrég lement rólam vagy 3 kiló, aztán megállt a folyamat:))
Most remélem nem fog megállni. Mivel akkor vissza is jött majdnem duplán. =9 kg voltam, miután lemet 75-re.:(
Szia!
Szerintem nagyon jó az 1 kiló is.
Én ki is vagyok akadva,hogy napi szinten mennek rólam a kilók,de ebbe 2 dolog is bele játszhat az egyik ,hogy nagy súlyból eleinte gyorsan megy le, a másik, hogy tényleg nagyon keveset eszek.
De nálam biztos meg fog állni ,és akkor kell a nagy kitartás!!!
Jó reggelt.
Ma már nekem is egy kilóval kevesebbet mutatott a mérleg.
De jó lenne ha minden nap menne le egy kicsi:)))
Szerintem ne legyél szomorú,ez is jó.
Nem tudom miket eszel,de így vagyok én is ahogy írod, ehhez életmód változás kell,az meg nem megy egyik napról másikra.
Lassan de biztosan,le fogunk fogyni!!
Ezt elhiszem, én is csináltam fizikai munkát és örültem ha a fotelba vagy az ágyba zuhantam, nemhogy még tornázzak.
Ennek örülök,hogy ezt írjátok sokat ,hogy nem árt a bor,nem mintha nagyon szeretném,de nagyon vérszegény vagyok és a doki is ajánlotta Már viszont nem tudtam ,hogy ez a fogyókúrával hogy jön össze,de ezek szerint,jól:-)
Jó reggelt!
MA ráálltam a mérlegre és 1 kilóval mutatott kevesebbet. Részben örülök neki , de viszont szomorú vagyok hogy csak ennyi, mert máskor erre az időszakra lement 2-3 kiló. Igaz akkor drasztikus diétákkal értem el, most inkább életmódváltással próbálkozok. Végül is ha igy megy minden héten akkor még 19 hét és meglesz a -20kg.
Ha meg végre elkezdek tudatosan mozogni akkor hátha meglesz a heti 2 kg. Nehezen szánom rá magam mert erős fizikai munkát végzek, és nagyon kifáradok.
Kata: Vörösbort én is akarok majd inni, nem napi szinten de hétvégenként egy pohárkával még nem árthat. A Norbi update is engedi! :)
Jó reggelt!
Köszi a hozzászólásokat,most már teljesen megnyugodtam ez ügyben:-)
Talán mert tegnap nem ettem valami sokat megint több mint 1 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg,júhéj!!!!!!!
De szerintem a stressz is benne van.
A kicsi fiam reggel olyan 7-től este 10-ig üvölt,hisztizik.Abban a 2x 1 órában nem, mikor alszik,és ezt már nagyon nehezen viselem, az agyam estére ötszöröse mint kéne.
Na mindegy ,ezen is túl leszünk!
Most nagyon nagyot bűzöztem!
Tudom hülyének fogtok nézni,mér több mint 8 éve vagyunk együtt a párommal,de minden 8.án a hófordulónkon,kapok virágot,vagy bon-bont,mostantól kizárólag virágot fogadok el:-),és egy kis pohár, talán másfél deci vörösbort megittam csak,hogy koccintsunk.
Nagyon sok a kalória benne?
Zelka,bbori!
Üdv itt köztünk!
Nektek is sok erőt és kitartást!
Meglátjátok karácsonyra nagyon csinik leszünk!!:-)))
Szerintem nem is nagyon van csuda módszer:)
Én a tárkonyosról még nem hallottam. Igyál sima citromos vizet, v limonádét, nekem az is bejött:)