Ki kezelje egy háztartásban a pénzt? (beszélgetés)
Még az sem biztos, talán csak nincs tisztában az illemmel.
Aki készakarva olyat mond, amivel szerinte megbánt, attól általában megkérdezem, hogy mi a problémája, tudok-e valamiben segíteni? :)
Bárányka? hmmmmmmmmmm :)) Szerintem fejlődőképes. Sokat szelidült az idők folyamán ;))
Nem tudom, számomra a vidéki szóban semmi pejoratív nincs, egy hatalmas, békés zöld terület villan be.
Burzsoá nyugdíjasoknak van egy, talán ideillő számuk.:)
Egyébként sajnálom azokat akiket meggyőzni sem leht, hogy nézzenek tovább az orruk hegyénél!
Nekm sok rokonom él Bp.-en, és a legtöbbet szeretem! (A többivel is jóban vagyunk!) Ők nem így vélekednek a vidékről! Szeretnek lejárni!
A más városok tudják hogy ók Bp-nek vidék.. neki BP-az úrinép... ( csak vicc, de igaz )
Kisvárosnak falu és a tanya a vidék...
Aki akaratlanul bánt meg, miért bunkó? Sőt, aki szándékosan megbánt, az sem biztos, hogy bunkó, egyszerűen csak bántani akart.
Szerintem egyébként ez sem akart bántás lenni, hogy szerencsétlenül fúződtek össze a mondatok :)
Hát, rajtunk kívül minden vidék, Budapest is.
:)
Haverom egy átmulatott éjszaka után becsöngetett egy csajhoz, kijött az apja, akit megkért szépen.
- Add ki a nőt, mert evérző''
Lehet debreceni volt?:)
Még az sem biztos. Egy történet:
Egy évet töltöttem Debrecenben. Mindig megütköztem azon, hogy "add már ide a sót" vagy a "menjél már el a boltba" kifejezéseken. Mígnem rájöttem, hogy ott ez a "kérlek vagy a légy szíves" megfelelője.
Akkor pironkodtam egy kicsit, mert magamban én is lebunkóztam őket :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Vezeted a háztartást, gyereket nevelsz, hogy jut idő magadra?