Ki hogyan állt ellen a kisértésnek, hogy ne egyen mert fogyni akar? (beszélgetés)
Miért, nem engedheti meg hogy mondjuk hetente egyszer, legalább olyat egyen amit szeretne?
Hagyjuk már...
Nem szabad, bizony nem szabad! :) Ne is :D
Mert diéta és edzés mellett el fog hízni ennyitől.
Ez a legrosszabb tanács!! Nem nem szabad,nagyon nem olyat ennie most 1 hét után amit nem szabad! Mi az,hogy nem lesz tőle semmi baja?? Jézus! Na sokan ezért nem fogynak le. Pontosan ezért.
Akaraterő kell és kész. Meg egy kis leleményesség. Átgondolni ,tanácsot kérni ,hogy mit szabad ilyenkor enni és mit kell,hogy ne legyen éhes. És ennyi.
Ne úgy fogd fel, hogy "nem szabad", mert minél jobban tiltasz magadtól valamit, annál jobban kívánod.
Tedd fel magadnak a kérdést: valóban szükséged van rá? Nem éred be egy kis almával vagy túróval? Ha megeszed jobb lesz?
Azt tisztázd magadban, hogy miért nem jó megenni, ne azt, hogy nem szabad ezért meg ezért.
Én is jártam már így, almát ketté vágtam, magházát kiszedtem, vanília aromával 2 kanál joghurttal kikevertem 20dkg túrót, beletöltöttem az almákba végül a tetejére fahéjt szórtam és 20 percig sütőpapírral bélelt tepsiben megsütöttem. Isteni finom lett, teljesen összeértek az ízek, édes lett nagyon, próbáld ki.
Olyan gáz ez a "ne tarts otthon olyat" dolog...
És aki diéta mellett főz a családjára? És mégsem jelent neki problémát nem beleenni mindenbe?
Akarat kérdése az egész.
A sanyargatásnak meg semmi értelme, ha valamit megkívánsz edd meg, nem attól fogsz elhízni.
Ne legyen otthon olyan kaja,amit nem szabad enned.
2-3 hétig így is nagyon nehéz lesz:(((
Ez persze csak az én tapasztalatom.
De a tv-ben hallottam,h még fogyókúra alatt is lehet ebéd után enni 1-1 kocka 90%-os étcsokit.
De ha így rád tör az ehetnék,akkor jobb ha csokit sem tartasz otthon az első időkben:))
További ajánlott fórumok:
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Tudja valaki, hogy milyen hatóság ellenörzi(ha ellenőrzi egyáltalán) az "ittas egyének" kiszolgálását a kocsmában?
- Bt, kft, vagy egyéni vállalkozói? Érvek, ellenérvek...
- Mit tegyen egy anya, ha az 5 éves addig anyás gyermeke, egyszer csak ellene fordul?
- Valaki tudna tippet adni, hogy tudok lefogyni két iszonyatosan makacs kg-ot, ami a napi futások ellenére sem moccan?
- Sajnos sokszor nem tudok ellenállni a kísértésnek... :(