Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben? (beszélgetés)
Na megyek tényleg leviszem az ebeimet egy gyors sétára aztán még jövök ha lesz itt valaki.
Mert 2 hete késik, tehát biztos felborultak a hormonjaim és így nem mehetek márciusban tesóért késöbb meg már nem megyek, nagy lenne a korkülönbség, a melóm miatt is idén kéne szülnöm a gyedet is így még a tavalyi pénzből számolnák, nem akarok sok évig itthon lenni. Meg már fiatalabb sem leszek idősebben nem akarok gyereket.
Mi is nagyon szerettünk volna, eredetileg 3-4 gyereket terveztünk, de hát úgy néz ki ennek lőttek, mert még mindig nem jött meg így egyre biztosabb, hogy egyke lesz.
Miért mondod,hogy nem leszel többé terhes?
Én régen is ilyen voltam amíg nem votl a mostani melóhelyem, aztán mióta itt vaqgyok éjfél körül általában már lefeküdtem, de aztán jöttt a baba kis korába még evvet éjfél körül egyett így addig nem feküdtem le aztán még gépeztem és most már hiába alszik a ygerek 2,5 hós kora óra már ilyenkor én fent vagyok. Netezek, pókerezek, tvzek.
Egy kistesó a legszebb ajándék egy gyermeknek ,meg nekünk felnőtteknek is.:D Mondá a professzor -a tévében a napokban láttam egy adását.
Én is volotam egyéni vállalkozó abba is hagytam, mert rájöttem az nem nekem való, mindig kibújtam a munka alól pedig jól mehetett volna, de rájöttem én jobb szeretek emberek között dolgozni ahol jobban elvárják a teljesítést. A munkámat most nagyon szeretem és a kollégáim is imádom. De persze SB-vel imádok itthon lenni, játszani vele, ölelgetni hiszen annyit küzdöttem érte és annyira vágytam rá, de a munkám nélkül nem bírom soká itthon. Állandóan hívom a melóhelyem hogy mi van hogy állnak, hogy könnyen visszatudjak menni nyár elején. Kár hogy manót nem vihetem magammal akkor tökéletes lenne.
ÉN babával szoktam álmodni. Most hogy van most már arról, hogy jön a második vagy ilyesmi.
Na,nálam hasonló a helyzet.-éjjel 3 körül alszom el-reggel 8-ig,aztán,ha napközben nem fekszem le aludni,akkor hasznavehetetlen vagyok,nincs energiám tornázni sem.
Vissza kell álljak a régi kerékvágásba,de mostanában valami miatt rosszul alszom.
Nagyon régen,91-ben ,mikor melóba jártam-és rendszerben éltem,pikk-pakk lementem 50-re három hónap alatt.-igaz anno 70 -ről indultam csak.
Sajnos nekem itthon van a munkám-vállalkozó vagyok,itthon van az üzlet-így nincs beosztva jól az időm se.
ciklus 2-5 nap között csináltas egy teljes nő hormon sort (lh, fsh, ösztradiol, prolaktin, tesztoszteron) valamint egy tsh-t is nézess.
Exem volt ilyen, tudom milyen szar. Párom az úgy szeret ahogy vagyok, persze segít ha megkérem a fogyásban, mert egyrészt tudja hogy a tesó miatt kell, másrészt mindig támogat abban amit szeretnék.
Én is voltam ropi régen lényegében atkins diétának köszönhetően aztán évek múlva jöttek a bajok tőle.
Annó 18 évesen lefogytam 4 hónap alatt 31 kilót, de meglett a bojtje, ma már nem tenném.
Nekem egyébként az egyik legnagyobb bajom, hogy nem normális életet élek. Éjjel fent vagyok 2-3ig minden nap. AZtán 6kor kelek párommal. Ő elmegy melóba én megeszem a reggelit megnézem a vészhelyzetet a tv-ben és vissza fekszem aludni oylan 11-12ig. Akkor kel a gyerek onnantól fent vagyok megint 2-3ig. És minden nap megfogadom, hogy most lefogok időben feküdni este de nem sikerül, így persze a tízórai is kimarad és valszeg a szervezetem sem érti ezt az egészet. Valszeg annó azért tudtam fogyni, mert a melóban tudtam tartani az étkezéseket pontosan mindig, most, hogy itthon vagyok ez nem megy. Nagyon hiányzik egyébként is a munkám. Nem sokára szertnék is vissza menni, de addigra már késő lesz lefogyni. Persze ha visszamegyek belefogok ousztulni úgy fog hiányozni a fiam, de így meg itthon fogok tönkre menni. Nyáron szerintem vissza megyek. Mondjuk úgy terveztem, hogy terhes leszek és úgy megyek vissza a 12. hét után szülésig, de az most már látszik, hogy én többet nem leszek terhes.
Férjem szokta mondani-éhes disznó makkal álmodik.
Mindig nagyon kedves tud lenni,gyakran csipkelődik,időnkén beszólogat.Persze nem esik jól.
Jobban esett,mikor tíz éve úgy csúfolzak,hogy zsilettpenge profilból.Az sem szép bók,de jobb,mint a tank aranka:OO
Gyakran álmodok finom sütikkel-mikor megvonom magamtól az édességet.
Jó-csináltatok egy vérképet-már én is kíváncsi vagyok mi lehet a háttérben.
Szép álmokat mindenkinek!
Én sose szoktam kajáról álmodni.
Ha megírod nekem megmondom kell e dokihoz menned, eléggé kitanultam a tlmát az elmúlt években. Nyilván orvos nem vagyok, de azt tudom milyen eredmény az amivel dokihoz kell menni.
Jő éjszakát mindenkinek-és álmodjatok habos süteményekről:DDD-én gyakran szoktam tortáról álmodni-és reggelre jobban érzem magam-olyan jóllakottan ébredek XD
Nagyon jó kérdés.
Két éve szeretném megcsináltatni-de a vérképem nem mutatott eltérést-és endokrinológusra hónapokat kell várni.
Nálunk
5 hónap,mire sorra kerülök.
Igaz,már túl lennék rajta.
Van a családomban 6 orvos,de egyik sem tudott beajánlani senkit.
Szép álmokat. Én megyek leviszem az ebeimet egy esti sétára aztán még pókerezem kicsit, pedig már álmos vagyok.
Jó éjt!! Én megyek aludni mostmár!
Miért nem csináltatszn egy hormon vizsgálatot? Nagyon sok túlsúlyos embernek van hormon problémája, van aki azért hízik el, mert beteg és sokan vannak akik azért lesznek betegek mert elhíztak, viszont ha hormon gond könyebb rajta segíteni.
Igen,nekem is itt vannak Norbi szavai.
Nem érdemes lustálkodni,mert a kaszást nem érdekli,hogy nincs kedvünk-nem érünk rá,stb.:DDD
Akkor jobb,ha nem tudom,mi volt az a szénhidrát mennyiség,amit naponta beburkoltam:O
Sajnos én édesség függő vagyok-voltam??Remélem fogom bírni a továbbiakban is.
Azt tapasztaltam magamon,ha megvan a napi egy óra kardióprogramom,akkor nem kívánom az édességet.
Tehát a mozgással ellensúlyozni tudom az édesség utáni vágyat.Vagyis hormonális-lelki dolgok állhatnak a háttérben.
Viszont a kenyeret,pékárút nem szeretem-inkább a gyerekeim imádják-de szerencsére rajtuk nem látszik:D
Ha gondoljátok, nézzétek meg amit Pacalpörkölt ír a hozzászólásaiban!!
Nem ez mindenkinek alacsony, csak nem mindegy milyen ch. EZ a normál étkezés alapj a ch minőségének megválogatása. Én pl nem vagyok nagy édesség evő, bár tény mikor annó a párom külön költözött a szüleitől minden nap vittem egy kis csoki neki és magamnak is pedig nem is szeretem, nem tudom miért vittem akkor rengeteget híztam, de egyábként ritkán eszem édességet, akkor híztam el nagyon mikor abbahagytam a fogigátlót. Én nálam az volt a baj, hogy fehér kenyerete meg zsömlét ettem, egy nap akár 5öt is megettem meg sok gyümit ettem.
Óh,ez remek!Én is az Update-el próbálkozom.Tudom,hogy hatásos,ha jól csinálom..tapasztaltam.
A mozgást nehéz elkezdeni,nehéz beiktatni a sok egyéb mellett.De,mint Norbi mondja:"Nincs kifogás!Idő arra van,amire akarjuk,hogy legyen!"
Hát úgy 25 kg a feleslegem.Köszönöm a szívélyes fogadtatást! :-)))
Hello!Persze,gyere-sok sikert-erőt a cél eléréséhez!
Sokat szeretnél fogyni?
További ajánlott fórumok: