Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben? (beszélgetés)
Nekem jó lenne,ha a nyárig lemenne a 40 kiló.
Sokat kell melózzak rajta.
Amint láttam a Napló riportját tegnap este-rájöttem,hogy csak egy módon sikerülhet.
Első-ugye az elhatározás,ami megvolt.
Akaraterő,valamint a naplóvezetés-dekázás.
Kalória,és szénhidrátszámolás.
A legeredményesebb fogyásom ez alapján sikerült.
32
75 kiló voltam mikor terhes lettem. Nekünk nem lehet spotán babánk, mert a páromnak elzáródása van miatta kell a lombik.
Fiatal már nem vagyok. Nem fogok késöbb gyereket szülni akérmennyire is vágytam rá.
ezt meg kell veletek osztanom!
egy nagyon régi ismerősöm írta ezt nekem :
ne arra gondolj, mi lesz, arra koncentrálj, ami előtted van .. !
és igaza van!
mindig görcsölök, hogy mi lesz holnap, hogy fogom bírni, és mi lesz ha nem? és ez most jól jött!
Bocsi, ha esetlegitt nincs helye idézetnek!
sziasztok!
képzeljétek, ma a barátnőm eljött hozzám, és beszélgettünk sokat a tornáról, azt mondta, hogy ő is simán végig csinálja azt a tornát amit én is :D hát mondtam, hogy nem hiszem:D meg azt is mondtam, tornázzunk együtt és kiderül :D hát tíz percet nem tudott megcsinálni :D és tudjátok hogy hízott a májam :D:D:D ő végül bevallotta, hogy le a kalappal a ducik előtt :D nagyon örülök most, azthiszem egy hétig jó kedvem lesz már csak a gondolattól is :D:D:D
Ezt olyan rossz olvasni!!
Ne légy ilyen pesszimista!
A párod hány éves?
Én idén 25 leszek, a párom 37 és olyan 3-5 év múlva szeretnénk még egy babát!
Mi több, mint 2 évet vártunk a kis törpére és jött.
SB-nél hány kiló voltál? Akkor is kellet fogyózni? Ha lefogynál, de tényleg lemenne tartósan, nem jönne össze spontán?
Még fiatal vagy!! Sose add fel az álmaid!!! Ne légy ennyire negatív, mert megbélyegez teljesen! Nem bántásból írom, segíteni szeretnék!!
Bocs, hogy ezt írom, de ez az egyik legpocsékabb diéta... A szervezetnek minden nap szüksége van fehérjére, keményítőre, szénhidrátra (szerintem minimálisra).
Tényleg jó, mert én is fogytam, de ez valóban 90 napos, mert utána frankón visszajön minden, hisz 90 nap után ugyanúgy eszel, mint előtte, csak a reggelik maradnak, pedig az lenne az egyik legfontosabb étkezés!!!
Én is csináltam a 90 napost. Le is fogytam. De gyümölcsöt azóta nem eszek. Egyiket sem szeretem. Én imádok reggelizni, és nehéz volt a gyümi reggeli, főleg gyüminap után.
Most viszont bevágtam egy tányér tejszínes tárkonyos tyúklevest. Isteni volt!!!! Előtte meg tornásztam 43 percet:)
Ja, és az én leveseimben is megáll a kanál, csak a sok zöldség meg hús miatt :D Leves-fanatikus vagyok!
90 napos akit érdekelne. . . én így csináltam anno és így is fogytam!!! (csak meguntam a gyümit. . . azóta. . . )
Én így csináltam és ezeket ettem:
Hétfő: keményítőnap
Kedd: szénhidrátnap
Szerda: gyümölcsnap
Csütörtök: fehérjenap
Péntek: keményítőnap
S zombat: szénhidrátnap
Vasárnap: fehérjenap
Hétfő: keményítőnap
K edd: szénhidrátnap
Szerda: gyümölcsnap
Természetesen minél vastagabb valaki annál hamarabb szállnak le róla a kilók az elején.
Tehát én a kenyeret hiába meg volt engedve, mindig meggondoltam, hogy megeszem e. Este soha nem ettem kenyeret, csak esetleg délben. Sokszor megvettem reggel egy barna zsömlét és az volt a kenyér délben.
Fehérjenap: virsli sütve, főzve, mikrózva, kolbász szintúgy, rántott hús, sült hús, főtt hús, bundás hús, felvágott, krinolin, sonka
Tojás sütve, főzve: rántotta, tükörtojás, hagymás tojás.
Ha délben tojást eszel, este is azt kell enned. Ha húst, akkor húst.
Zöldséget bármennyi mennyiségben lehet enni. Savanyúságféléket is. Tejet ezen a napon lehet inni. Én joghurtot és túrót nem ettem, mert inkább húst és tojást ettem, de tejet ittam.
Ja ha szereted a sajtot pl. trappista, ehetsz a virslivel, hússal, tojással.
Csinálhatsz kukoricasalátát néha tartármártás és kukorica. Franciasaláta, de krumpli nélkül.
Ezen a napon írja a 2 dl levest, ami azért egy héten egyszer legalább hiányzik az embernek. Nos én vasárnap megettem egy tányér húslét. Amibe eleinte nem, de később beleraktam a répát és a zöldséget. Szigorúan tészta nélkül. /mert én ha nem fogyózom annyi tésztát rakok a levesbe, hogy áll a kanál a levesbe :))/
Minálunk mindenki nagyon hagymás. Én ha kívántam megtettem azt, hogy este hazajöttem a munkából és például egy kis füstölt kolbásszal hagymát ettem kenyér nélkül. Persze ehhez az kell, hogy a gyomrod ne fájjon tőle, nekem nem fájt.
Keményítőnap: sült krumpli, főtt krumpli, héjában sült krumpli, rizs, rizibizi (borsó, répa), sárgaborsó főzelék, zöldborsó főzelék, krumpli főzelék, töklotyó, babfőzelék, lencsefőzelék
zöldség, savanyúság
Sütöttem hagymakarikákat olajon, majd leszűrtem és azt ettem héjában sült krumplival, meg a sárgaborsó főzelékkel.
Szénhidrátnap: pizza: lekened a tésztát paprika, paradicsom, hagyma, kukorica
Káposztás tészta.
A borsót ha szereted megcsinálod pörköltnek és főzöl hozzá ki tésztát és összekavarod. Ezt én is mástól hallottam, de meg lehet enni szerintem. Én sokszor ettem.
Krumplis tészta nem, mert a krumpli keményítő. Túrós tészta nem mert a túró fehérje.
Vajas pogácsa, sós, tepertős. Ha tudsz egyáltalán eggel venni, hogy délben megedd.
Este jön az édesség. Én általában lekváros buktát ettem egyet. Egy édes torta szelettől biztos a falnak mentem volna az éhségtől. Vagy megvettem egy puffancsot és megkentem vajjal meg lekvárral. Én legalábbis ezt ettem, mert egy kis édességnek megfelelt, de meghaltam volna éhen egy tortától. Ha nagyon kívántam ettem két-három kocka mogyorós csokit. Nekem kitartott hetekig egy tábla csoki.
Szerintem ezen a napon a legkisebb a választék, nem is szerettem. Meg hiába akartam én káposztás tésztát enni – nagyon szeretem – ha falu lévén nem biztos, hogy pont volt a boltban káposzta.
Ha nem is így változtatod a napokat ahogy én, de a kajákat tudod használni. Hiszen ezek mindennapi kaják.
Attól kávézni reggel mindig kávéztam. De mivel gyümi volt a reggeli a rendes kávétól fel ment a savam, ezért a Nescafe 3:1 ittam és nem rendes kávét, mert attól savat hánytam.
Én az elején hetekig soha-soha nem bűnöztem, mert szerintem úgy nehezebb megállni. Később néha-néha.
Ha lefogytad a kilóidat, akkor tudsz úgy vigyázni, hogy az ételeket szétválasztod és már nem muszáj reggelre gyümi. És ehetsz például délben rizst, míg este húst fogsz enni. (én is így csináltam egy ideig)
Figyusz Klaudia! Azért a szénhidrátot legalább reggel ne zárd ki az étrendedből!!!!!!!!!!!!!!! Az is kell a szervezetnek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nos olvastam hogy 110 kilót írtál, sztem próbálj zumbázni! Azt lehet bírni én is 100-al kezdtem!!! Ha érdekel írj privit és segítek!!! :):)
sziasztok csajok! :) alig győzlek olvasni titeket! nekem ma volt "hivatalosan" az első napom és hősiesen helytálltam, szép napot fogok zárni! azt tűztem ki az első hétre, hogy átállok a fehérje-zöldség-gyümölcs étrendre, nem nassolok és 7 után nem eszem. a fejfájáson kívül semmi negatívat nem tapasztaltam, még csak éhes sem vagyok :))
azt viszont nem tudom, hogy hogyan kezdhetnék hozzá a tornához nagy súllyal úgy, hogy ne törjön bele a bicskám és sikerélményem legyen... ti mit mozogtok?? :)
Szerintem mindenki örül, hogy megosztottad velünk ezt a kis sztorit. Én pl. megkönnyebbültem, mert rám is rámtör néha a zabálhatnék. Csak azt nem értem, miért mindig ESTE???
Én még mindig nem kívánom az édességet, nem is nagyon értem, mi van velem. Viszont többen írtátok, hogy mielőtt megjön, kívánjátok. Na, kezdek parázni, mert én ezt még nem vettem észre magamon, de most tuti belefutok:)
Ja, és üdv az új "kilógyilkolóknak"!
Ez bizony így van-én is nagyon ingerült voltam tavaly,mikor a minimálisra csökkentettem az adagot.
Hasonló lehet a nikotinelvonás tüneteivel.
Nincs összehasonlítási alapom,mert nem dohányzom-régebben kocabagós voltam,de sose éreztem a nikotin hiányát.
Édességként lehet kapni cukormentes (!) csoki ízű cukorkát :))
Becsapós, mert olyan, mintha csokit szopogatnál, de még sem :)
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Leküzdjük a nagy súlyfelesleget!!!
- Akiknek 20 kg feletti súlyfeleslegük van
- Társat találni jelentős súlyfelesleggel
- Hogyan veszítsünk el 40 kg súlyfelesleget
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?