Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Akkor is azt mondom, még mindig jobb a káposztaleves, mint a kapszulla :/
Főleg ha szoptat is a nő.
Szoptatás alatt nem kéne fogyózni, elég lenne, csak tornázni, és jó kajákat enni, nempedig mindenféle istentudja mi van benne kapszikat bekapkodni .
Jó reggelt, az imént nem köszöntem. Nem engem foglalt le, hanem a gépet, mert pókerezik a szentem, most, hogy itthon van betegszabadságon. Hú de várom a tortát.
Neked mennyi süti van még vissza?
Na amég ébredeztek, bedobok egy mosást.
Aztán meg begyúrok 4tepsire való zserbó tésztát. Már este megdaráltam hozzá a diót. Végre rászántam magam a zserbóra, napok óta halogatom, inkább pogit csináltam, az nem olyan macerás.
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha készítenék olyan zserbót is, amiben nem diót tennék, hanem mákot, egyébként mindent ugyanúgy csinálnék.
Ez lehet hülye ötlet. vélemény?
Bocsi Cami, de úgy döntöttem este, hogy időben lefekszem.
Érzed a magic hatását amúgy?
de ugyen nem a káposztaleveskapszullától várod az eredményeket?
Ha valaki káposzta levest eszik az még megértem, mert egy csomó zöldségből készül ami ugyebár tele van vitaminnal, ásványi anyaggal, és nem mellesleg a jól lakik vele az ember. Kérdéses persze, hogy mennyire egészséges csak levesen élni.. De a kapszit nem tudom, hogy miért gondolják sokan, hogy jó lehet. Végül is mit tud az a kapszulla, mármint a gyártó szerint? Ínak valamit a tájékoztatóban?
Lefoglalt?!?!? mivel is? :)
Hááát a pogi mellett én is nagyon nehezen tudok elmenni :(
Ha majd egyzser összefutunk Dodókám, akkor viszek Neked az új cukrászdából túrótortát(diétás, és kurvajó)
Komolyan??? És nincs is kedved kisérletezgetni?
Amúgy meg abból a szempontból szerencsés vagy, hogy ha okos vagy akkor mindjárt a "jó" alapanyagokkal, fortélyokkal tanulhatsz meg főzni. Nem úgy mint mi, mert a régi rossz főzési beidegződésünket nehéz átprogramozni.
Van egy csomó jó recept, egyszer meg csak el kellene kezdened :)
(na ez kicsit bonyolultra sikeredett)))
Na hello! Nem tudtam előbb a géphez kerülni, mert lefoglalta a párom.
Lollynak én is boldog szülinapot kívánok!
Amióta ide kerültem, bár még nem sok napja, eszembe sem jut rossz dolgokat enni, olyan, mintha átmosták volna az agyamat. Nem tudom, hogy ezt miért nem csináltam eddig. Pedig most sem eszem keveset, de simán elmegyek a pogácsa mellett pl., ez eddig nem így volt.
Én is szeretem a tortákat, mindegyiket, de sütni őket még jobban.
Na jó éjt mindenkinek!
na elkészültem a mozgással
fél órát tekertem a biciklin, 10 percet lépcsőzőgépeztem, éskb 5 percet voltam leg magic en is :)
és tudom hogy nagyon nagyon rossz ötlet de meg fogok enni egy fahéjjas vaniliás joghurtot.. és tudom hogy utálni fogom érte magam de akkor is iszonyat kívánom az édeset... és nem vagyok hajlandó ezért befalni anyám twix eit a hűtőből...
Had ne mondjam fokhagymás pirítóst csinált a drágám magának,én meg egy ananásszal birkózom.
Nem csorog a nyálam Á dehogy.
Megjöttem a városból szakad a hó meg valami eső is.
Mindenki csúszkál persze nem rakatták még fel a téli gumikat.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni