Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Ugymond rakott babapiskóta, sütés nélkül.
A párom imádja
Na megyek, mer kisült egy adag zserbó, be kell raknom a másikat. Meg vásárlás van nekem is.
Szép napot! Pusszancs
Válaszoltam is :
Téged biztos nem szeret senki,én spec örülök, hogy megismerkedhettem ezekkel a lányokkal és szeretettel gondolok rájuk. Itt a többség komolyan életmódot váltott. Vagyunk páran akik hónapok óta beszélgetünk már régóta , akkor még a norbi weboldalán. Úgyhogy mi nem csak csacsogunk itt hanem sikeresen életmódot váltottunk!!!
Ha lejáratom magam az neked ne fájjon, inkább azzal foglalkozz , hogy te ne járasd le magad.
Egyébként meg azt honnan gondolod, hogy én (mi) nem vagyunk tanult emberek?(ne válaszolj, csak költői kérdés volt) Azt hiszed csak neked van nyitva az iskola kapuja?
Nos a továbbiakban nem kívánok veled kommunikálni sem a fórumon, sem piriviben.
És jó ötlet, elujságolom a többieknek :) Na pá!
ezt a levelet kaptam :)
Most már emlékszem rád!
* Nem az akik Norbiznak című fórumon,hanem itt "találkoztunk/emiatt nem tudtam ,hogy ez a fórum updatés egyébként/.Én nem hiszem hogy bármikor is gonoszkodtam volna veled,most sem rakom ezt nyílt fórumra,de az agyadra ment a diplomád,és a nem tudod elküldeni priviben még tanulni kéne mondatokkal lejáratod magadat.Zavarnak a diplomások??Vagy te még nem nyomtál félre sosem a válasz erre és az elküldi priviben gombok között.?Úgy viselkedtek ott a "fórumotokon" mint egy féltékeny csorda.Senki véleményére főleg kritikájára nem vagytok kíváncsiak,csak egymást tömjénezitek.Nem is diétázik ott igazán senki,nem is kiváncsi a fogyásra,nem is erről szól.Jókat csacsogni,egymást "szerizni"ez a lényege.
* Igazad van,nem vagy kiváncsi senki véleményére ,mert esetleg kiesnél a körülbalzsamozott szerepedből,kiderülne,hogy nem tökéletes a kép.
* Én veled ellentétben kutató elme vagyok ,és érdekel más akár eltérő véleménye is,de az biztos hogya csigaház biztonságos.Ha valaki tanult az bűn,akkor ti nem vagytok bűnösök.
* Nem hiszem ,hogy belül élvezed ezt,mert elég szégyen ahogy kibeszéltek más embert,én szégyenleném magam a helyeben!!
* És most elújságolhatod a spanjaidnak mekkora paraszt is vagyok,mert volt saját véleményem!
Nézegettem itt tegnap recepteket.
Találtam egy szuperet, megcsináltam a páromnak.
Nagyon bejött neki. :D
Tök jó ez az oldal. Mindent megtalálok, ami érdekel.
Nagymamám mindig kakaóport, vajat főztött össze.
A vaj miatt ez sem éppen diétás.:(
A norbi csokit még nem ettem.
:D Igen , megesik.
Szerencsére a munkahelye a közelben van kb. 700 m.
Hogy vagytok ma csajok?
Húúú, nálam jobban is indulhatott volna a nap. Elaludtunk, a párom így elkésett a munkából.
ÓÓÓÓÓ, még sohasem fordult elő.
Hehehe , egyszer mindennek eljön az ideje. :D
Már tényleg kikapcsolódok, csak még egy nagy puszit küldök nektek!
Pusszzz
Jó voltál este!:))
diétásat vagy 'rendeset'?
Nálam is csak azt csapta ki a biztosítékot, h nem tudta, h updatezünk!
De a Cami, az nem semmi csaj ám!!
És jó reggelt Mindenkinek!Ma reggel kicsit megint az egész alatt volt a mérleg mutatója.
Köszi, én is úgy gondoltam, de először próbálkozni fogok az első verzióval.
Nem vagyuk beszariak, majd valamit összehozunk. És köszi a tanácsot.
További szép napot nektek!
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni