Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Ezt elfelejtettem..
hozott a Jézuska egy mikrót, holnap végre kipróbálom a híres mikrós sütit!:))
Jó reggelt, szép ünnepet!
Ügyesek vagytok a kajával.Én kevésbé vagyok ügyes,de azért nem zabálok.
Már 23-án elkezdtük az ünneplést a párommal.Legalább az a nap nyugiban telt.Feldíszítettük a fát ,sütöttünk gyömbéres kekszet és pezsgőztünk egy kicsit.Kaptam a páromtól egy polar pulzusmérő órát a hatékony edzésekhez :))
24-n anyáéknál, 25-én délelött pároméknál voltam, délután anyáéknél csak 16-an gyűltünk össze.Ma 42-en leszünk...A szokásos barátnős karácsonyt áthelyeztük holnapra, nem volt kedvem ma is korán kelni. Nagyon szép karácsony az idei, de baromi fárasztó ennyi emberre készülni...
Megyek is készülődni.Szép napot mindenkinek!
Tegnap műveltségi társasjátékot is játszottunk, hát mit ne mondjak, van mit pótolni mindenkinek, bár a kérdések nagyon nehezek.
Igen Cami gyönyörű ez a hely, csak egy idő után rettentő unalmas, és ahhoz meg, hogy el tudj menni bárhová, pl. akármilyen gyerekprogramra, elég sok pénzed kell, hogy legyen. Csak e miatt mennék vissza Pestre, ott mindig annyi program van a gyerekeknek, meg a munkahelyem miatt. Volt egy csodás munkahelyem 9 évig, a legtutibb főnökkel és a legjobb munkatársakkal, kislányként kerültem oda és jól megneveltek, csak férfiak dolgoztak velem, na azóta nincsenek illúzióim az életről.
A kis szarházi yorki képes belemászni a lányok táskájába, és ha nyitva találja, onnan előszed mindent. Szétrágja a szemceruzákat, rágózni is szeret, ő buktatta le a nagyobbikat, hogy cigizik. Egy doboz cigi volt cafatokban az asztal alatt...
Azt néztük a múltkor, hogy már a cipzár sem volt akadály nála. Addig ügyeskedett a fogacskáival, hogy a táska cipzárját szépen elhúzta addig, hogy beleférjen a feje. Jobban kell előle pakolni, mint egy kisgyerek elől. :))
Na pápás, majd később benézek.
Pusszancs
Még nem.... :))
Érdekes, arra már beállt az agyam, és azt nem kívánom, és nem idegesít, hogy ott van. A gondom az egyesekkel van, illetve azok mértékével. Ott kellene a határt betartani. Hiába, nagyon szeretek enni...
Nálunk is családtag a máltai selyemszőrű, már 9 éve velünk lakik. Mondjuk is, hogy ő a 3. gyerekünk. A kicsike, ő yorki, egy kis veszedelem, nagyon rossz, erőszakos kis dög, de imádnivaló.
Nekem sokan beszólnak, hogy ők ugyan nem tűrnének meg kutyát a lakásban, az állat ki való az udvarra. Hát én is e véleményen voltam ezelőtt 9 évig. Soha nem gondoltam volna magamról, hogy a lakásomban kutya fog lakni. De változott a véleményem, és már furcsa volna, ha nem lenne bent kutyus. Igaz, munkát adnak bőven. Főként, ha valami papírfélét találnak, és azt szétszedik. Hujujjj, akkor van ramazuri.
:D
Tudom tudom :D Te is nagy kutyás vagy :)
Azért hihetetlen, hogy az ember mennyire megtd szeretni egy állatot. Szinte már olyan a Mónika mintha a gyerekünk lenne, a fiaim is imádják, úgy nem megy el mellette senki, hogy ne lenne hozzá egy kedves szava. Az a kis mocsok meg vissza él ám az ember szeretetével...
Na, ezt nem a kutyákra értettem.)))
Az nekünk is van négy. Kettő bent, kettő kint.
Puszi cami :)
Akkor ez a mai nap a tiéd.
Jó reggelt!
Itthon még mindenki alszik, csak én kávézom már.
Mindjárt indulok ki rakok még vagy 50plakátot az utcán minden felé. Amit hónap elején kiraktam, sokhelyen leszedték, vagy ráplakátoltak már, úgyhogy muszáj újra körbe járnom.
Sziaszok, szép ünnepet!
Ma nem kell főznöm, a mai nap a pihenésé lesz. Hoztam ki a könyvtárból könyveket, ma délelőtt elkezdem olvasni.
Teva, akkor ezek szerint már látható rajtad a fogyás! Ez ám az igazi, amikor mások is észreveszik! Akkor hajrá, szépen kezdj el újra úgy étkezni és mozogni mint előtte!
Ez rám is vonatkozik ám!! :))
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni