Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Szia keri :)
nem kell szörnyülködni, de lehet :)
Hát a metró sem ilyen jó sajna. Ez a nagyker egyedül álló a maga nemében.
Kis bolt volt ez. De szépen kinőtte magát, és már felvásárolnak termelőktől, és maguk is fagyasztanak. Szerintem a tulaj milliárdokat nyerhetett az elmúlt években, mert olyan szép nagy korszerű fagyasztó üzemet csinált a telepére. Meg vett egy somo kamiont, és szállítanak minden felé, de szerintem mire e boltokba kerül az áru, már drága. Itt ez nekem viszont nagyon jó. Ha erre jársz bemegyek veled :)
Jó reggelt mindenkinek.
mit kell ezen szörnyülködni.
Ez egy fagyasztott áruk nagykere. Ekkora kiszerelésű borsót, babot, vegyes zöldséget, kukoricát, stb szoktam venni, és tele rakom vele a fagyasztót.
Nyáron az üzletünkbe is itt szoktam vásárolni, van hal és mindenféle fagyasztott hús is.
És persze jóval olcsóbb minden mint bármelyik supermarketben. Annyi a különbség, hogy ezek nincsenek szép színes zacsiban, vagy dobozban.
Szóval ez bogláron található, és Halker nagyker a neve. Azért halker, mert régen csak halat árultak.
Melyik bolt az? Itt 30 deka 360 Ft körül van, sőt többért is láttam.
Nekem is ezek jönnek be..
de gondolom azért nem lett rossz, hiszen elfogyott.
A kinézete meg biztosan a tapasztalaton is múlik. Ha többször megcsinálod, és a józan eszed szerint javítgatod, akkor tuti jó lesz előbb utóbb...
A gyümiket gondolom nem fagyott állapotban eszed ugye?
Amúgy a fagyasztott gyümit, jó sokat beleszoktam tutmixolni joghurtba és isteni finom fagyi lesz belőle
Egészségedre :)
Ezekszerint jól sikerült a puncssütid.
Igen: négy db kis túrós pogi, és egy nagyobb szelet puncskocka-féleség volt a maradék. Sajna nincs is több, holnap majd sütök valamit.
Viszont uzsonnaként rendszeresen fagyasztott gyümit eszek, megszórom egy kicsit por-édesítővel. Tegnap ilyen meggy volt a vacsim. Ha megyek valamerre, szedret fogok venni, mert az is nagyon fini.
Végül is ez nem rossz eredmény :)
És mostantól jöhetnek a diétás hétköznapjaink újra...
Két napja már visszafogtam magam, ma reggel a mérleg 86 kilót mutatott. Ez a hétfőihez képest "csak" + 20 deka.
Hát, ez van. Másfél napig engedtem egy kicsit el magam, úgy kell nekem! Akkor sem zabáltam nagyon, csak egyeseket ettem, de nem keveset. Ennyit számít...
Én sem sajnáltam magamtól a finom falatokat, de azért ésszel próbáltam zabálni :D
No ma csak kínai tisztító teát iszom...
Szép jó reggelt!
Úgy látszik, az ünnepek mindenkit "megviseltek", majd, most szépen visszatérünk a hétköznapokba. Kezdem is azzal, hogy kitakarítom az egész házat. Volt jövés-menés, rá is fér.
Ja, még a könyvről akartam írni, nekem tetszik, egy-két dolgot leszámítva, pl. a kódok szerkesztésénél nem figyeltek oda, a félzsíros túró 1es is, meg 2es is, a kóla light 1es, de a coca cola light 3as, találtam még ilyet, de nem jut eszembe.Azonkívül eddig(én az 1, 2 könyv, meg a "-10 kg" kódjait használom) a párizsi és társai 1es volt, most 2esek lettek.Ugyanilyen a leveskocka, eddig elment 1esnek, most4es!!! lett.Én asszem maradok a régi kódoknál, meg a megérzéseimnél.Viszont a szöveg jó, meg a "gyerekes" rész is.
Na, most már elmegyek aludni, mert késő van.
Én ma nekiestem egy új kickbox tornának, 15 perc után úgy éreztem magam, mint aki 1 órája csinálja már, abba is kellett hagynom, mert nem bírtam.Remélem ez meghozza a hatást.
Látjátok, ez a baj a bűnözéssel, h utána olyan nehéz visszaállni, v csak nekem?
Én biztosan nem fogok Veled nov. 1-től fogyni.
Legnagyobb hülyeség dátumokhoz kötni a fogyókúrát. Tudjátok mit??
Fogyjatok velem Ti 2009 január 1-től!!!!!!
Na, ez hogy tetszik?!
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni