Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Persze hogy így! Mi is megküzdünk minden mínusz 10 dekáért. Nem megy egyformán, van hogy meglódul, és az nagyon jó mert erőt ad, de van, hogy stagnál, na akkor kell észnél lenni, és nem feladni!
Mi virslivel meg reszelt sajttal töltöttük.
Meg sonka szeletekkel és sajttal.
A káposztást nem bírja a fekélyem.
Én is itt ültem a gép előtt, a torna elmaradt. Úgy látszik, ma ilyen nap van. De holnap is nap lesz, majd bepótoljuk.
Lassan megyek fürödni, és ragadnak le a szemeim. Holnap korán kelünk, mise lesz anyósomékért.
ajajj holnapután mérlegelés nem tudom mire számítsak eddig können lement az a 2-3kg de utánna olyan lassan akar lemmeni veletek is így volt?
Óh, holnap én úgy, de úgy fogom utálni a lángost! :)) Még csak bele sem csípek a fini kelt tésztába.
Na, majd a nagy hőstettemről beszámolok, ha kussolok, akkor tudni fogjátok, hogy egy gyenge xar vagyok.
Nyugi Dodó, majd bepótolod a futást holnap. Fürödj egy nagyot, próbálj meg ellazulni, és tegyél nagy ívben a mai napra!
Istenem!Valamikor nem olyan régen kisegítettem a piacon a lángos sütödébe.Hát a térdemig csorog a nyálam.
Ez a lényeg Éva az egészben.
Már kivagyok ettől a naptól, akartam ma futni, de nem tudok, mert Apa még mindig dolgozik, ezeket a piciket meg nem hagyom itthon egyedül. Máshoz meg nincs kedvem.
A kutyámnak ma kétszer volt epilepsziás rohama.
A férjem kitalált egy kaját, na, én abból nem eszek. Majd megcsinálom A Verus féle zöldfűszeres csirkemellet, az nagyon fini, és ehetem is, tehát nem fogom kívánni a sajtos-tejfölös lángost.
mindig az hittem hogy csak azok a jó kaják amik hízlalna vagyis amik jó kaják azok hízlalnak de mióta fogyizom megtalálom azokat a dlgokat amik finomak és nem hízlalnak.........nagyon tetszik:)
Nem olyan mint a krumpli, hanem úgy kell elkészíteni:)Csak gyatrán fogalmazok migrénesen, bocsi. Nem is szeretném, ha olyan lenne, meret nagyon szeretem a karfiolt.
hát a karfiolnak azért elég jellemző íze van. Én bizti nem tudnám úgy enni mintha krumpli lenne. De mivel nagyon szeretem a karfiolt, ezért biztos szívesen megenném. Talán egyszer kipróbálom.
jol hangzik ez a karfiolpüré.imádom a karfiolt majd mondom anyunak hogy próbáljuk ki
De azt biztos mondta volna.
Én is halacskát sütök, mellé karfiolból püré lesz, mint a krumpli, csak vaj helyett kis tejföl lesz benne. Most próbálom ki először, nemrég olvastam.
Akkor lehet, hogy elmentek síelni.
Nekem holnap takarítás (szokásos) de nem tudom még, mit fogok főzni. Se holnap, se vasárnap.
Ti mit főztök?
Lollykánk elfelejtett minket :((
Mi van már Lollykával?????????
Amúgy meg érezd magad jól.
Apa mondta hogy mégy ha tetszik hanem? te mégy ő marad? Vagy elvisz? vagy hogy kell ezt érteni?
Hát ez szuper.Én még csak ezután fogok tornázni,ha lesz erőm.
Vasárnap megyek a Mátrába szánkózni.Mondta apa.
Az enyém meg issza mikor beteg,de nem adok neki vizet
További ajánlott fórumok: