Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Jó reggelt.Itt-8fok van.
Nyugodtan használjátok ti is az Uniós szövegem Ajánlom mindenkinek és sok sikert hozzá.Remélem nektek is bejön.
Jó reggelt! Többet nem veszek diétás csokit és kekszet, mert két napot sem bír ki, mindet meg szoktam enni.
Keri, nagyon jó szöveg ez az úniós.
Ma nem tudom, hogy mit főzök, jó lenne leginkább semmit, viszont azt tudom, hogy megyünk le korizni.
Nyugodalmas jó éjszakát.Holnap majd jelentkezem és gondolok majd rátok a hegyekből.Pussz mindenkinek.
Ujjoncok jelentkezni.
nekünk az előszobában kb. 3-4 fok van éjjel, remélem elég lesz...
Zacsiba szoktam sütni, mindenféle zöldséggel együtt.
A sütit be kell tenni a fagyasztóba pár órára,A cukrászok is így csinálják.A csirke combot zacsiba süsd,úgy sokkal finomabb.
Köszönöm most már biztos,hogy lesz mert a barátaink Hatvanból most telefonáltak minden le van rendezve menni kell.
ez jó duma...nálunk holnap update rántott hús lesz, meg azt a tejes húst akarom megcsinálni, de az is lehet, h csirkecombot sütök, még nem döntöttem el.Sütim már lesz, az tuti, remélem megdermed, mert eléggé folyós volt, mikor feltekertem.
Keri, jó pihenést!
Én is alig várom már, h jó idő legyen, ne kelljen fél órát öltöztetni Annát, és mehessünk csavarogni.
Én is voltam már többször is,de nem tudom meg unni.
Nagyon szeretek menni amikor csak tehetem mindig kapok az alkalmon.Igazán mindegy,hogy hova csak kikapcsolódni látni vmi szépet,érdekeset,na meg persze a friss levegő.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni