Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Jó reggelt! Én olyan éhes vagyok állandóan, hogy egyszerűen nem tudom megállni és sokat eszem, este viszont már csak egy turmixot iszom.
Meghívtak minket egy farsangi hétvégére, disznótorossal egybekötött, hát nem vagyok elragadtatva, főleg, hogy egész hétvégén az lesz a kajánk. Kicsit szégyenlem magam, a többiek biztos örülnek, én viszont el sem tudom képzelni, hogy mit fogok enni.
Jó reggelt! Hol vagytok koránkelők?
Mindenkinek szép napot!
Név: Lolly zabi
Kategória: UPDATE diétás ételek
Hozzávalók: 2 dl tej
2 teáskanál vaníliás pudingpor
édesítő
fahéj
zabpehely
Elkészítés: A hideg tejbe elkeverem a hozzávalókat,majd felforralom.Egyet, kettőt rottyan és mehet bele a zabpehely.Kicsit állni hagyom,hogy a zabpehely megpuhuljon és hogy ehetőre hűljön.
Tanácsok: Tökéletes reggeli,uzsonna.
Fel lehet turbózni mazsolával,kandírozott narancshéjjal is./ Camea* nyalánksága/:)
Felvitte: lollypop, 2008-11-29, 16:25
Az új könyvben a zabkorpa-pehely ultra 1es, de délután-este már inkább én sem kérem.
Viszont mondhatnátok nekem u1es borkorcsolyát.
Megkaptam köszi!
Szép jó estét mindenkinek!
Köszi a válaszod keri123.
Mindenkinek szép estét és még szebb álmokat!
Megyek mert kezdödik a filmem.
Mennyit eszek? Ma pl reggelire erölevesbe raktam sárgarépát zöldséget káposztát pici fokhagymát.na és fél tojást elkevertem zabkorpával az volt bele a gomboc.
Ebéd:Barna rizs csirkemell filévelegyütt.Szóval rizses hús.! fele ettem norbi párizsit 3 szeletet meg a maradék levest.vacsira meg ezt a kefires zabpelyhet.
Mennyit iszom?Hát hallod ez jó kérdés,nem tudom.Még nem figyeltem sosem,ha szomjas vagyok akkor.
Nem jó amit irtam ugye?Vagy igen?
Figyeljetek ide!
Nekem ez mindig szinte a vacsorám zabkorpa mindig szinte a vacsim.Mindig este mindig ezt eszem.Hát hogy délután 2 ig lehet e enni nemtudom.De szerintem nemsokára kideritem mert ráállok a mérlegre és megkérdezem töle!Remélem azt mondja jó hogy zabkorpát kajáltál esténként:)
Hát most rendesen pofára estem ettől a zabliszttől.
De a korpa és a pehely 1-es azt írja a könyv.
Sziasztok, most estem haza. Készülök vacsizni fagyasztott gyümölcsöt. Kicsit későn van, de egész délután csak 3 mandarint ettem, és a koplalástól nincs fogyás, meg kell dolgoztatni a gyomrot.
Sajna a zabpehelyliszt 3-as kódú! És azért, mert már nem kell a gyomornak vele dolgoznia, hiszen lisztállagúra van darálva. Nem valami szakszerű a fogalmazásom, de kb így van sajnos.
Mostanában én sem fogok méreckedni, csinálom ahogy eddig, de úgy látszik, a január nem az én hónapom...
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni