Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Lépek, délután még jövök, ügyesek legyetek, süssetek-főzzetek, de csak azt egyetek, amit szabad!
Pusz nektek!
De jó Tralla, nagyon örülök! 80 deka az már valami! És mit reggeliztél?
Én Lolly zabit, de az elkészítettnek csak a felét. A másik felét majd tízóraira.
9-re megyek talpazni, így csak bekukk, de majd jövök még.
Szia Cami! Egyszerre írtunk! :)
Szívből örülök neki! Nagyon ügyes vagy, csak így tovább! ;)
Én is fogytam 80 dkg-ot. Most örömömben megreggelizem. :)
Egyébként szép jó reggelt, bocsi, hogy nem köszönéssel kezdtem.
Sziasztok, szép napot!
Jó a menütök csajszik, nekem is több főtt kaját kellene ennem, akkor talán az emésztésem is jobban működne.
De magamért lusta vagyok külön kutyulászni, aztán egyszer lehet hogy rá szánom magam.
Hétvégén töltött káposztát fogok főzni, mert nagyon kívánom.
Na, futok dolgozni, sziasztok!
Sziasztok, jó reggelt!
Én is szeretek sütni, csak időhiányban szenvedek!A méteres az egyik kedvencem!
Sziasztok! Éjjel legalább 6-szor felébresztett a kisfiam, nem tudom, hogy mi lehet a baj. Voltam már kipihentebb is.
Ma három fajta süteményt sütök holnapra az iskolabálra: sakkszelet, méteres kalács és kókusz kocka. A két utóbbi az uram kérése. Az első az enyém, mert nagyon mutatós.
Ez egy jótékonysági iskola-bál, van nálunk egy daganatos gyerek és az ő gyógykezelésére fordítják a bevételt. Én nem megyek a bálra, de vettünk jegyet és felajánlottunk szendvicset és sütit. Imádok sütni, ma kiélhetem magam.
Reggelke írjál, mert hiányzol nekünk. Lolly is, de ő úgy látszik, hogy már nem fog írni többet.
Persze a fogyim megy tovább, ma jó kis kaják lesznek, párolt hal, és husi salátával. Ha a két étkezés közt megéhezem, akkor a következő fogásból csipegetek kicsit. Így szinte megvan a napi ötszöri étkezés. Mondjuk ez lenne az egészséges, de nekem a fél fogamra nem elég.
Halihó Mindenki!
Most már jó nagyjából a gép, csak még be kell állítgatnom, meg a letöltéseket elindítani.Először rendbe akarom ezeket tenni, mert sosem lesznek készen.
A kajám ma jó volt, torna ma-holnap nincs, mert vendégeink voltak/lesznek:(hétvégén pótolhatom...
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni