Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Jó reggelt! Ma megyünk Bp-re, de nem túl jókor, piroska eléggé lehúz. Már egy hónap így is kimaradt, de szerencsére nem volt semmi baj, nem tértek vissza a tünetek. Ha ez így maradna, elég lenne másfél havonta menni, lehetne egy kicsit ritkítani a kezeléseket. Megyünk egy kicsit csavarogni is, oszt valamikor hazaérünk.
Szép napot, jó diétázást mindenkinek!
Szegény motorok.:DDD
Na, itt az intő jel, hogy vegyél vissza, mert legközelebb Te égsz le! Mármint kipurcansz.
Naggyon örülök a sikerednek, ami a fogyást illeti!
Én csak hétfőn mérem magam, de kicsit aggódom is miatta.
Jó reggelt,boldog vasárnapot.
Ma megyek Hatvanba,meg kell csináltatnom a varrógép motorokat ,hármat is leégetem.Igen jó idő ígérkezik mára is.Már épp ideje,mert ebből a szürkeségből már nagyon elegem van.
Jó reggelt!
Áhh, dehogy haldoklunk, most élünk!:DDD Szépet mutatott a mérleg - mondjuk a széptől rohadtul messze van, csak az egy hónappal ezelőttihez képest szép - és olyan jó kedvem van! Most ébredtem fel nem régen, de lehet ha főznöm nem kellene, délig is tudtam volna aludni. Ma megint el kellene menni gyalogolni, ha nem jön valami közbe. (vendégek jelentkeztek be)
Hát a kis fórumunk megint haldoklik :)
Remélem, hogy csak a jóidős hétvége miatt nem ültök a géphez.
ésssss SZÉP JÓ REGGELT!
Jó reggelt!
Asszem szép napunk lesz ma, Cami élvezet lesz sétálni.
Jó reggelt!
Hajnali fél kettőkor még nem tudtam elaludni, most meg aztán elé gáz a fejem. Egyedül leszek egész nap, majd viszem a lánykámnak ebédet, és ha szép idő lesz, gyalogolni fogok, nem is keveset. Ez a tervem, ja és a hétvégi pucera a mai napra.
Sziasztok. Fejfájós ébredés, ami megszokott maradni. Front lehet, de nem szoktam az enyhülésre rosszul lenni. Nagyon fáradt is vagyok, mert szinte éjjeltől alig aludtam. Kovályog a fejem, és közel állok ahhoz elérjen a szédülés. Remélem megúszom csak pillanatnyi dolog. Semmi kedvem orvoshoz járni, nagyon unom mindig valamim "bedöglik" :):) Most itt röhögök egy hülyeségen amit hallottam egyszer. Ha lenne ember szervíz, nekem a fejemet kéne cserélni. Akkor biztos sikerülne lefogynom is. Mert az agyacskám csak odáig jut el, elkezdem a fogyikat sorra, az akarat meg sehol, kitartásom meg nulla.
Cami nem tudom mit lehetne adni a drága kicsi kutyádnak. Esetleg teljesen turmixold neki össze a húsít, és püré formában kéne lehet adni neki. Mert a gyomrán ha fekély van, az hosszadalmas gyógyulás lesz. Pár hónap eltelik mire rendbe jön szegényke. Nagyon fűszereseket sem kaphat, de szerintem orvos írhatna neki a gyomrára valami olyant ami bevonatot képezne. Étkezés előtt beveszi egy órával, és azután nem fogja irrítálni olyan hamar az étel a gyomrát. Sót hamarabb is tudna gyógyulni, mert a bevonat nem engedi a gyomorsavnak, hogy marja a már sérült helyeket. Javulást neki!
Szegényke!
Bár én nagy kutyás vagyok, fogalmam sincs a kutyadiétáról.
De valami csak megmarad benne, különben már leépült volna. SZerintem adj neki azt amit szeret enni, csak pici mennyiséget, és inkább sokszor.
Jó reggelt!
A kutyulika megint hányt.:( De elegem van már.:( Szegényke nem igaz, hogy már nem gyógyul meg. Nagyon sajnálom, de már nem is tudom, mit adjak neki enni. Veszem neki is a diétás trappistát és mozzarellát, csak főtt csirkemellet kap de keveset, semmi zsíros husi, mégsem marad meg benne.:(
Van valami kutya-diétás-kaja ötlet?
Szép estét drágáim.Dodóka,megyek oszt pofán verem.
Az a baj,hogy vissza élnek ezzel a rohadt munkanélküliséggel.De ha ott hagyná akkor a jó munka erőt előbb
utóbb vissza könyörgik.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni