Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Jó estét.Van vmi tanya játék és azt játsza.
Borsóleves,rántotthús,kukoricás rizs
Ma itthon vagyok, vendéget várok, hazajött a barátnőm Londonból, sütök kacsát párolt káposztával, krumplival és meggyes süteményt, aminek a nyers tésztájából nem ettem rosszullétig magam. :DDD Aztán pihenek, csak beszélgetünk, esetleg este futok, vagy tornázom, majd eldöntöm.
Csajok nincs soha időm megdicsérni Titeket, Cami, Cseppkő gratulálok a fogyáshoz, Erzsi biztos Te is fogytál, volt mitől...
Jó reggelt!
Végre jól aludtam :) Az elmúlt pár éjjel ugyanis alig tudtam aludni.
Szerintem gombás gyrost készítek. Van itthol egy csomó zöldségféle, saláta, uborka, meg ilyenek, és van maradék gombám, muszáj felhasználni, így ezt találtam ki, és ebből még én is ehetek.
Erzsi Te mit főzöl? No és persze a többiek?
Van egy ilyen játék és biztos Keri látta az iwiw-en, hogy Vera elért valami jó szintet tanyaépítésben. Tegnap amilyen jó idő volt, most olyan rossz, ködös, pedig futni akartam a parton.
Beadtam a derekam a tánc ügyileg, már egész jól tudjuk, most a napokban nem lesz próba, majd csak szombaton.
Sziasztok!
Húúúú de tudtam volna még aludni. Tegnap nagyon visszafogtam magam az evésben, sztem még ezer kcal-t sem ettem. Remélem, sikerül ma is valami hasonlót összehoznom.
Hétvégén buli, vacsora, minden. Nekem csak buli és válogatott kaják.:)
Dodóka ha valaki szólni akar, az mindig talál hibát. Így a hiba benne van, és nem benned. Csak ő lehet annyira korlátolt, hogy még nem jött rá.
Csajok minket Verácska elhagyott? valaki beszélt már azóta vele, mióta nem ír nekünk?
VEEEEEEEERRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!hiányzol!
Mindenki havat lapátol?:D
Én is mostanság értem haza, gyorsan megfőztem a tojáspörit, most meg várom a lányokat. Én nem akarok enni, max egy-két falat fehérjét, attól nem hízok. Utána egy puding és slussz.
Jó reggelt!
A kenyérben is van cukor, és a kétszersült is kenyér. Sőt a teljeskiőrlésű kenyér, vagy a rozskenyér készítéséhez is adnak cukrot, úgyhogy szinte elkerülhetetlen a cukorfogyasztás ha egy kicsit nem figyelünk. Ezért natúr dolgokat veszünk, és mi magunk készítjük el a kajákat.
pl a gyümölcsjoghurt helyett natúr joghurtot vegyünk, és mi tegyünk bele gyümiket. Na abban tuti nem lesz cukor.
Cami szerintem reggelire azért ehetsz kétszersültet, csak akkor vigyázz, hogy délután és este már ne nagyon egyél szénhidrátosat.
Egyébként én már egész jól átálltam a diétára. Nem kívánok folyton enni, mint korábban. Mostmár csak taratani kell az elhatározásomat és kárcsúú leszek :D
Egyszer már csináltam ezt az úgymond amerikai diétát, és volt is hatása.
Ma kétszersültet ettem naranccsal.
Legközelebb szemüveggel megyek vásárolni.:DDD
Sziasztok!
Tegnap este hős voltam, meg sem kóstoltam az aranygaluskát.:D Vettem tk kétszersültet, oszt kiakadtam, mert ugye már szemüveg nélkül nem igazán látom elolvasni az apró betűket, az összetevők pedig azzal vannak írva.:( A lényeg, hogy itthon láttam, hogy van benne cukor is. Ha már diétásan akarják és egészségesen csinálni, ráadásul nem is óccsón, akkor mi a francér nem fruktózt vagy mézet tesznek bele??? Áh, mindenben és mindenhol cukorral tömnének minket. Oké, nincs sok kcal az egészben, úgy 400 kcal az egész csomag, de akkor is. Pontosan nem tudom, mert elborult az agyam és akkor meg attól nem láttam rendesen. Pedig gondoltam, hogy reggelikre a változatosság kedvéért kétszersültet ennék pl naranccsal, ha már egyszer tk. Igy is megeszem, mert mit csináljak vele (mindig jó konyhamalac voltam) de többet ilyet nem veszek, adok a sz.rnak egy pofont.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni