Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Ezt most találtam:
Zabkorpás süti recept
Hozzávalók:
Egy kis tepsihez:
15 dkg zabkorpa
fél sütőpor vagy szódabikarbóna
édesítő
4 tojás
1-1, 5 dl tej 1, 5 %-os
20 dkg gyümölcs
kakaópor vagy fahéj
Elkészítés:
Szétválasztom a tojásokat, a sárgájához teszem a korpát, édesítőt, sütőport, tejet amennyi szükséges, galuska sűrűségüre. Amíg a korpa duzzad, felverem a fehérjét, megtisztítom a gyümölcsöt. Ha almás, akkor kb. 1x1-es kockákra vágom, szilvát szintén, lehet meggy is.
Az egészet összekeverem, a fehérjét, gyümölcsöt és a korpás masszát. Sütőben megsütöm.
Sziasztok! nyugis nap ez a mai, szar idővel. Nincs sajnos mondanivalóm.
Trallala nagyon jó az a levél, szétröhögtem az agyam.
Jó reggelt csajok!
Nem csoda,hogy mindenki nyűglődik,hiszen holnap 30 fok lesz.
Verus,mit csinálsz,ha éhes vagy?Én a gyümölcstől még éhesebb vagyok.
Este már nagyon kívántam az édességet és ittam egy jó,forró kakaót,1,5-es tejjel,édesítővel.
Jó reggelt!
Egyelőre el vagyok vele, és jobban is érzem magam, délelőtt megeszem a szeletke kenyérkémet, aztán már csak annyi, amennyi zöldség-gyümölcsben van.
Szép jó reggelt!
Nekem aztán volt egy éjszakám, alig aludtam, és elég szarul voltam. Szerintem az idő viselt meg ennyire.
Ma csak később leszek (délután felé) mert már fél 7-től futásban leszek. Bevásárlás, utána értekezlet.
Elköszönök tőletek, ma kimarad a bicajozás, elég fejfájós vagyok ma és ingerült, remélem holnapra kialszom.
Szép álmokat!
Reggel, merre vagy? Tegnap sem jelentkeztél, ha jól emlékszem! Már csak Lolly kéne visszajöjjön, ja és az eltűnt csajszik: Teva, Adri!
Erzsi, gyere te is légyszi!
Remélem, nem hagytam ki senkit!
Neked is köszönöm, Keri! Én is sokat gondoltam Rátok, csak nem volt erőm fórumozni.
Persze, hogy engedem, hogy segítsetek, nagy szükségem van rá!
Na végre, hogy visszataláltál!!
Itt a jó idő, lehet többet kint mozogni a szabadban, lassan érnek a gyümölcsök, neki kell állni szépen a fogyinak. Hajrá Tralla, és nagyon örülök neked!
Sziasztok! Megvagyok ám, csak annyira összecsaptak a fejem felett a hullámok, hogy még az életkedvem is elment. Az egészségem nincs rendben, a családtagjaimmal is történtek dolgok...
Nem fenékig tejföl az életem, sőt!
Na de elég a panaszból. Hál istennek nem szedtem fel ezer kilót a depi miatt, de sajna megint a 3-jegyű szám körül mozgok.
Igyekszem sűrübben jönni, persze ha visszafogadtok...
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni