Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Sziasztok!Este hozott a férjem házi kakaós tekercset és túrós batyut.Ellen tudtam állni,mert arra gondoltam,hogy ez mind rám ragad hájba.Azt meg köszi,nem kérek.
Elkezdték felújítani a bölcsit.Szép,új munkahely fog minket várni.:)
Sütöttem kenyérsütőbe kenyeret.Végre kaptam olyan lisztkeveréket,amibe nincs búzafinomliszt,hanem csak t.k.liszt,és t.k.rozsliszt.Nagyon finom lett.Egy kenyér 150 Ft-ra jön ki,+az áram.
Dodó,egyáltalán nem zavar a tortás hsz-od.Szeretem én is olvasni,hogy hogyan készülnke a torta csodáid.:)Majd írj,hogy sikerült-e beszerezni a hozzávalókat.
Engem érdekel....kezdek belejönni a tortagyártásba!
Egyébként szép jó reggelt!
Most keltünk fel, az éjjel fenn volt a lány egy óra hosszán keresztül.Ma csirkecombot sütök.
Sziasztok, jó reggelt!
Dodóka, már hogy unnánk a tortás hsz-okat? Én kifejezetten élvezem, és fülelek, hátha valami rám is ragad. (nemcsak a háj és a kosz)
Úgyhogy légyszi írjátok csak, én vagyok a rangidős, de nincs olyan gyakorlatom ebben közel sem, mint nektek. Semmit sem késő elkezdeni, ki tudja, lehet én is nekifogok egyszer.
Köszi Erzsi, de én a sportolótól nagyon messze vagyok. Arra kínosan ügyelek, hogy még véletlenül se erőltessem meg magam, és az akaraterőm 0 kétszer áthúzva, ahogy a matektanárom mondta ötödikben.
Akkor kezdtem el futni, mikor a lányom 1 éves volt(7 éve) és egy rettentő puhány, kövér nő nézett rám a tükörből. Emlékszem január elején volt a lányomnak egy vírusos hasmenése, és annyira meg voltam ijedve, hogy 1 hétig szinte nem ettem. Aztán ezt kihasználva nem ettem még 2 hónapig és mellette elkezdtem futni is.Először csak 800 métert, aztán fokozatosan többet. Hú nagyon jól éreztem magam, jól lefogytam és élveztem a futást is.
Aztán 1 éven belül pár kiló visszajött , de a futás megmaradt.
Sziasztok!
Ma nem leszek, mert megyek Pestre vásárolgatni ezt azt. Persze természetesen a Thomas-os torta készítése ketyeg a fejemben állandóan. Azt hiszem marcipán bevonat lesz, de saját készítésű. Csak ahhoz kéne vennem egy nagyobb aprítógépet. A franc tudja, hogy mit csináljak.
Megnéztem, hogy az igazi pillecukor bevonat mennyibe kerülne, 1400 Ft egy csomag és abból nekem kell kék, piros, sárga és fekete.
Remélem, hogy nem unjátok nagyon, hogy mindig erről írok, ha igen, akkor ugorjatok egy nagyot.
Hazaértem a bringázásból, és ma nagyon jól haladtam a festéssel. Fél 8 körül fejeztem be, akkor aztán higítóban megfürödtem, és irány a bringa.:)
Még van egy fél napos meló, de az majd csütörtökön lesz, ha minden jól megy, és az idő engedi.
Jó éjt mindenkinek, asszem nekem sem kell altatódal:)
Nem baj, hogy dedós a roller, ha téged ez boldoggá tesz, akkor csináld, senkivel ne foglalkozz.
Minden este futok, esetleg szombatot hagyom ki, kb. 3 km-től 6-ig, attól függően, hogy milyen kedvem van és, hogy a barátnőm velem fut-e, mert ő nem engedni abbahagyni előbb, vele meg kell lenni a 15 körnek. Nekem nincs ilyen nagy akaraterőm ebben a melegben, én hidegben remekelek, akkor megvan sokszor a 10 km is. De ilyen mostanában nem volt.
Sziasztok!
Erzsi légyszi ne ostorozd már magad állandóan. Egyátalán nem vagy te olyan kövér, hogy egyszer-egyszer ne férjen be valami bűnös kaja.
A gyümölcsök jók, tele vannak vitaminnal és kellenek a szervezetnek. Állandóan úgysem lehet fogyizni, mert az ember már tépi a haját.
Inkább a mozgással kapcsolatban kéne valamit kitalálnunk, hogy jól érezd magad és mozogj is.
Megmondom őszintén, hogy mostanában nekem is a hátam közepére kell a futás. Meleg van, párás a levegő, és legszívesebben nem mennék, de aztán belegondolok, hogy legalább napi 20 perc futás és már tettem valamit magamért.
Látszik,hogy már rég tanultam.Elég sokszor elakadtam.
Holnap elkészítem a rakott karfiolt .Asszem tegnapelőtt másoltam be ide.
Sziasztok!Most végeztem a tornával.20 perc stepboxing.Tovább nem bírtam.Nagyon pörög benne a csaj.:)
Reggelire fél pirítóst ettem padlizsán krémmel.
Az ebédem fél t. húsleves és meggyes-mikrós süti.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni