Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Jó reggelt!
Én is leszoktam a szandikról, inkább csini papucsot veszek, abba csak belebújok és futás. Nem kell kapcsolgatni.
Az egészségügyről annyit, hogy egy pajzsmirigy-beteg ismerősöm, akit már műtöttek ezzel, november végére kapott időpontot... Pedig vannak újabb tünetek, sürgős lenne. Ilyenkor marad a magánrendelés.
Szépen elaludtam, most sütök magamnak egy túrós-mikrósat jó sok meggyel, azt bepakolom és nekiállok takarítani. Festeni nem lehet, mert csurom víz minden. Délután kozmiba megyek. (gyanta, köröm)
Gyerekeknek valóban meg kell venni a jobb cipőcskéket, ami rendesen tartja a lábfejüket, bokájukat. Nem tudom, most milyenek vannak, anno és Si..ta cipőket vettem nekik.
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Itt mán esik hajnal óta...
Megjöttem a bicajból, nagyon jó volt, oszt megyek fürcsizni, és utána hívom a barinőm, meg van beszélve az éjszakai telefon-traccsparti.:))
Szép álmokat!
A tortával kapcsolatban egy kicsit átformáltam a dolgokat. Nem hiszem, hogy az igazi vonattortát meg tudnám csinálni, ezért csak Thomas feje lesz a torta. Tegnap nézegettük, én nem értem, hogy miként kéne összerakni és nagyon sok macera meg idő és az nem lesz nekem. De persze egyszer megcsinálom úgyis, ettől nem lehet eltántorítani.
Majd ha sok időm lesz. Nem adom fel!
Sziasztok!
Jól teszitek, hogy nem adtok ki adatokat. Ezek azt hiszik, hogy mindenki hülye?
Jól bevásároltunk mindent, kajákat, lányomnak iskolakezdésre mindent, cipőket, stb. Még jó, hogy vannak ezek a kínai üzletek, mert ezt nem lehetne bírni másképp. A két gyereknek összesen 6 pár cipő kellett és még új ünneplők is. Pedig mi jó helyzetben vagyunk, mert rengeteg jó gyerekruhát kapunk a barátainktól. Ezt most nem panaszképpen írtam ám, mert nagyon örültek mindennek, most este mindent felpróbáltunk.
Na,végre gép elé jutottam.Ma készítettem el a rakott karfiolt.Minden jó volt ,csak én zabpehellyel csináltam és nem kellett volna sütés előtt beáztatnom.Kis galacsinok voltak így a husi alatt.Legközelebb csak rá fogom szórni a zöldségre.A cukkini a tetején volt és az is levet eresztett,azt pont be tudta volna szívni a zabpehely.
Ma edzőteremben edzettem.Egy kis súlyzózás mellett 50 percet cardioztam.
Vettem néhány U1 kaját.Lefagyasztva kaptam almás pitét.Már meg is kóstoltam.Finom.8 db van benne ,az elég lesz egy darabig,ha el nem halásszák előlem.
Furcsa telefonom volt az előbb: a mobilomon hívott egy pasi tiltott számról: név szerint engem keresett "hivatalos" ügyben. Ő akart engem azonosítani, és mondta pontosan a születési dátumomat, és mondta (elég bunkón) hogy azonosítsam magam, én vagyok-e az? Kérdeztem, miféle hivatalos ügyben keres este, és melyik hivataltól? Erre ő: hivatalos ügyben, és csak akkor mondja, ha azonosítottam magam. Mégegyszer rákérdeztem, erre letette. Ja, előtte még elköszönt.
Mit képzelnek? Este ki keres hivatalos ügyben? És valami nevet elhadart, de hogy honnan, azt már nem mondta, hiába kérdeztem. És honnan tudják a számomat, nevemet, szül.dátumomat, mikor nem nyilvános?? Hát elgondolkodtató...
Nagy a csend. Merre kószáltok?
A mai napom evés ügyileg szuper, de jön a bűnös este...
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni