Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Sport szelet
2 dl tejet felmelegítünk 3 ek keserű kakaóporral, és 25 deka porcukorral, felolvasztunk benne 20 deka margarint, majd hozzáadunk 50 deka darált háztartási kekszet, rumaromát ízlés szerint, jól összedolgozzuk, kb.20x30-as tálcába nyomkodjuk.Tetejére két tábla tortabevonót olvasztunk.
na akkor ezt választanám.
Mentem. SZiasztok!
Nem, de tényleg finom a sportszelet nevű süti. Nagyon sokszor ettem már, de én még nem csináltam.
Nekem túl könnyű...hihihi, ez csak vicc volt.
Vera olvastam, hogy dolgozni fogsz, megtudhatnánk valamit erről? Mi leszel? Gondolom már alig várod...
Jó azért nem kell ám mindent ilyen szigorúan venni. Néha lehet bűnözni, attól még senki nem halt meg. Csak túlzásokba nem szabad esni, zabálni nyakra-főre minden hülyeséget. Itt mindenki törekszik a jó kajákra, az, hogy becsúszik néha egy-egy rossz dolog, az még nem a világ vége. Nagyon-nagy eredményeket értetek el még így is, senki nem hízott vissza arra a súlyra ahonnan indult, úgyhogy nincs más hátra, csak előre.
Aggodalomra tehát semmi ok. De tényleg.
Sziasztok!
Felhívom a figyelmed Cami, Reggelke írta, hogy egyél több párolt zöldséget! Ez rögtön megragadta a figyelmem. :DDDDD
Jó volt a hétvége, sokat sétáltunk délelőtt a szélviharban, végülis nem ettem sokat.
Az a süti ízlett nekik a legjobban, amit alig mertem kirakni, mert elázott a tésztája a sok baracktól.
Nagyon jó ez a mirinda variáció a sütire. Kaptam kölcsön 2 jó Ráma süti receptes füzetet, abban van egy csomó jó. Csak én nem merek soha krémeset csinálni, félek, hogy megromlik, mivel a rendezvényeken nem tartják hűtőben a sütiket.
Ja és még nem is gratuláltam a szép tortához.
Most azon gondolkodom, mit süssek péntekre a farsangra. Valami különlegeset szeretnék, ami finom, könnyen szeletelhető, mutatós is. Dodóka van ötleted?
Arra gondoltam, sütök mirinda szeletet, de nam a hagyományos ízesítéssel, hanem meggyszemeket teszek a túrókrém tetejére, és nem szénsavas narancs helyett meggymárkával készítem a fedőréteget.
Ezen kívül jó lenne még valami csokisféle is.
Érdekes amit írtál!
Hogy mit tegyél kajálás helyett? Mondhatnám, hogy tornázzál, de nem mondom, mert ugye állandóan nem lehet mozogni. Mi lehet a megoldás séldául esténként, amikor csak úgy enne valamit az ember. Erre tudok egy jó kis megelőzést. Amikor végzett az ember a teendőivel, és neadj isten leül a tévé elé, na akkor a kézbe kell venni egy kézimunkát. Nekem a gobelin varrás nagyon bejött. Órákat eltudok lenni vele, és olyankor nem eszem, mert a kezem és az agyam is le van foglalva. De lehet közögetni, vagy hímezni is. Aztán elkell gondolkodnunk azon is, hogy amikor éhesnek gondoljuk magunkat, valójában nem is éhesek vagyunk hanem szomjasak. Meg kell inni két három pohár szénsavmentes vizet, és elmúlik az éhség. Gondolatok bele, hogy mennyire keveset iszunk, lehet benne valami szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni