Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Éhes vagyok,bedobok egy kakaót.
Persze,hogy jöhet az ismerősöd!
Nekem is lement egy ici-pici.
Hívd csak nyugodtan a csajszit, örülünk neki. Kár, hogy az utóbbi társunk már nem jelentkezik. De hogy Kerivel mi lehet, igazán kezd aggasztani!
Ma sajna nincs társaságom a sétára, de őszintén szólva kedvem sincs, majd kiesek a számon, annyit ásítozok, a fejem tele van minden hülye gondolattal, most jól fog esni egy fini fürdő, utána meg egy jótékony lustálkodás.
Kezdek éhes lenni. Most vagy futok még egy kicsit, vagy nekiugrom a hűtőnek.
Amúgy nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik ismét fogyogatok. Mert a megtorpanás után fél kilóval kevesebbet mutatott a mérleg.
Mikor ráálltam a mérlegre, a legrosszabbra voltam felkészülve, de szerencsére pozitívan cslódhattam :)
Van egy leányzó fogyis ismerősöm, még régről, és most itt a hoxán összetaliztunk. Pontosabban Ő rámtalált. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy invitálhatom-e ide a mi kis fórumunkra, vagy nem?
Persze egyáltalán nem biztos, hogy akarna csatlakozni hozzánk, csak az én fejemben fordult meg, hogy bevehetnénk a csapatba.
Nem verem fel a tojásfehérjét.
Én úgy csinálom, hogy beleteszem a tojásfehérjét egy kis mikrózható tálkába, hozzáteszem a tejfölt, pici tejet, zabkorpát, édesítőt, fahéjat, sütőport ezeket összekutyulom, és utána a körömnyi darabkákra vágott almát is belekeverem, és 7perc a mikróban. Ha kész, akkor kicsit körben alányúlok késsel, hogy fellazítsam, és kiöntöm egy tányérra. Úgy néz ki mint egy kicsi tortácska. Ezt 6cikkre szelem .
Persze a kalóriákkal könnyen el lehet szaladni, ezért mindent gramra pontosan kimérek.
Próbáljátok ki!
Kevesebb kalóriás mikrós süti!
1tojás fehérje!
40g sovány tejföl
2evőkanál tej
40g zabkorpa
pici sütőpor
pici fahéj
édesítő
10-15deka alma
230-240kalória.
Most ettem meg, finom, és bőségesen elég is volt reggelire.
Általában csak ültem a TV előtt és sakkversenyeket néztem.
Aztán az orvosom azt mondta, több mozgásra lenne szükségem.
Azóta teniszmeccseket nézek.
(nem ezt a példát kell követni)
- Mi a közös a fényképezőgépben és az óvszerben?
- ???
- Mind a kettő a pillanatot kapja el.
- Látja ott azt a két hölgyet?
- Látom!
- Elárulom magának, hogy a baloldali a feleségem, a jobboldali pedig a szeretőm!
- Érdekes, nálam ez éppen fordítva van!
Hozok még egy kávét.
Cami Te is vigyázz magadra!
Jó reggelt! Én ettem este egy kis csokit az ágyban. Nagyon kevés és nagyon finom volt, úgyhogy tulajdonképpen nem idegesít, sőt jó is volt, csak az időpont!
Köszönöm a kávékat.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni