Ki a nőgyógyászod? (beszélgetés)
Sziasztok!
Az én orvosom Dr. Eszláry Péter.Ő egy igen kedves orvos Tatabányán van neki külön rendelője,de én Bicskére járok hozzá mert itt is rendel heti 3-szor.De szerintem nem nála fogok szülni hanem Pesten a János kórházban van édesanyám nőgyógyásza.A kis öcsém született nála 10 éve.Sokan dicsérik.Sajnos nem tudom pontosan a nevét ezért nem is írok inkább semmit.
Koszonom szepen a segitseget.
Igen, nekem nagyon fontos hogy az orvosom emberileg ott legyen velem. Raadasul ahogy elnezem nem vagyok (leszek) egyszeru eset, mivel a 38-adikat taposom, erosen hatrahajlott mehem van es raadasul egeszsegi problemaim is voltak/vannak egy 3 eve lejatszotott (majdnem halalos) betegseg miatt is. Szoval azt hiszem a kivalasztott dokibacsinak lesz tolem par uj homlokranca:)
Szia!!
En a II.nőinre járok!!
Az én orvosom Dr.Bánhidy ferenc,ő is jó,de én akit ajánlanák ott a Szabó doki.
Nagyon kedves,körültekintő és szerintem jó szakember.
Sziasztok!
Nekem dr.Barabás Gábor a nőgyógyászom. (rókus, most ÁEK).
Szült már valaki nála? ha igen, milyen volt?
Előre is köszi a válaszokat!
Szia Stanci!
Sápy Tamást nem ismerem, de Zatik Jánosnál már voltam. Brrrr! Durva volt és bunkó. Én Major Tamáshoz járok, miután elég sok mindenkit "kipróbáltam" már. Ő bejött.
Sziasztok!
Kb. 1 hete nem jött meg és jelentkezett az összes tünet, vagyis úgy tűnik, "megestem":) Már épp gondoltunk 1 kisbabára, de nem is ez a lényeg. Nincs dokim, ezért tanácsot szeretnék kérni. A Semmelweisben gondolkodom és Sikó László vagy Lőkös Béla. Ha vannak tapasztalatok nagyon szívesen fogadnám! Azt sem tudom, hogy mit érdemes ilyenkor figyelni. Jó, ha főőorvos az illető, vagy a "mezei" is megteszi?
Sziasztok!
Nőgyógyászati műtétek sora vár rám(petefészek ciszta).Debrecenbe ajánlották Zatik János és Sápy Tamás doktorokat.Van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm!
ezt az oldalt látogasd meg, és majd elvállik, hogy jó-e? Mindenki hibázhat! Meg aktuális-e még?
Sziasztok!
Keresek Miskolcon (vagy esteleg a környékén) jó nőgyógyászt, aki végre kigyógyítana évek óta tartó betegségeimből és nem antibiotikummal tömködne, amitől csak rosszabb a helyzet.
A mostani orvosom- Horváth Zsuzsanna (Miskolc-Semmelweis Kórház)- csak azt érte el, hogy most már a gyomrom is tönkre ment...
Nem hiszem el, hogy kihaltak a "dr. House-ok"!!!!
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek!