Ki a hibás a félrelépéseknél? (beszélgetés)
Ki a hibás? Jó kérdés. Aki félrelép, nyilvánvalóan. Akit csalnak, ő is, hiszen valamit nem ad meg. Akivel csalnak, na ő a legkevésbé, sőt ( a saját példámból kiindulva) ő szenved talán a legjobban.
Mindkettő hibás, a harmadik pedig leüti a labdát
mindenhez kettő kell minimum!
szerintem valahol mindd kettö.
Szerintem ha elhanyagolás állna a megcsalások mögött,akkor semmi probléma nem lenne. Hiszen akit elhanyaglunk azt valószínű nem szeretjük már....és akkor nem érdekel ha megcsal sőt örülök is neki,ha megszabadulok tőle! A megcsalás akkor fáj,ha szeretjük a partnerünket és akit szeretünk nem szoktuk elhanyagolni hanem inkább a kedvébe járunk...legalább is én magamból kiindulva ilyen vagyok....mégis akad megcsalás akkor is ha te szeretsz és próbálsz mindent megadni....
Szerintem azért a másik, mert ha elhanyagol, akkor más karjában keresed a vigaszt és a szeretetet. Ha engem nem hanyagolnak el akkor nem csalom meg. 5 évig hűséges voltam és nekem ő volt az első! De már nem törődik velem!
Gondolkodtam a dolgon:
A félrelépéshez elég egy harmadik.
Ugyanis a legjobb kapcsolatban is ha feltűnik valaki, aki az egyiket kiszemelte magának, s tényleg bejön neki, akkor már ott is a félrelépés...
na, mar meg is jottem. Belefert meg a karosszeria is :))
jòvan :)
amugy lehetne sok temarol autonyelven beszelni, pl en most elmegyek egy generalszervizre, majd jovok ;)
Legalább senki nem okoskodik bele!! :-DD
Egyébként bátran mindenki írjon véleményt!!! :-DDDD
nahat, milyen szimbolikusba' nyomjatok :))
Még egy két alkatrész nehezen működik,de talán lassan újra villoghatok vele!! :-DDD
Uppps...az nagyon nem lehetett jó dolog,remélem nem törtél nagyot:(((És hamar megszerelt valaki:))
Hát igen sok megoldás van! Én már csattantam ez ügybe egy nagyot!:-D Sokáig voltam szerelőnél...:-DD
Igen:))Vagy lassítanak,és elengedik a harmadikat:))))Vagy behúzzák a kéziféket:)))
Aztán az elsőbbség adás után jön az egyik százzal és mi lesz??!! Frontális ütközés!!! :-DDDDDDDD
Ó,dehogyis,tudod,elsőbbségadás kötelező:)))A kettő elsőbbséget ad a harmadiknak:)))))
Hát ahogy elnézem a mai világot lehet új elméleteket kéne gyártani többszögre még a végén tankönyvbe kerülünk...:-DDDDD Mondjuk Hoxa tétel lesz! :-)
:))
en is orulok, hogy latlak :)))
amugy tenyleg gusztustalan
most akkor megdolt a szerelmi haromszog-elmeletem? 4-5szog? stoptabla?!
:-))))))) Nem baj megesik az!!
És ami nekem ebben a történetben kijátszás,hogy a három ember közül kettő tudatosan van benne,míg 1 nem tudatosan sokáig nem is tudja mibe van.Szóval mégha a félrelépőnek van is oka....ő legalább tudatosan játszmázik a szerető is,de aki nem azt egy ilyen helyzetbe könnyű kijátszmázni...
És az emberi játszmák elég kemények tudnak lenni...
Bocsika,kihagytam,hogy a kettő közül az egyik fél:)))Túl sok bort ittam már:)))))
Szia! 2-3 De van ahol a férjnek/feleségnek több szeretője is van;-) Közbe a szerető azt hiszi csak ő van és mindenki azt hiszi csak ő van közbe vannak 4-en 3-an 5-en áááááá :-DDDDDDD
Egyébként pusszantalak,örülök,hogy látlak!!!
Héé?! Kettő nem akarja..?:-) Tehát ha egy egy férjet megcsalnak akkor a férj is akarta hogy megcsalják?
eleg, ha 1 akarja a 2 hazasfel kozul, s rogton 3an vannak, akkor mar mindannyiojuk felelossege. A megcsalo rogton 2 emberert felelos
További ajánlott fórumok: