Kevesebb folyadékot iszol meg egy nap 1 liternél? (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos én is keveset iszok... nagyon.. :(
de kipróbálom, hogy a melóhelyen folyamatosan lesz előttem víz. :)
Még ha kipukkadok is:)
Legalább hátha kisebb lesz az étvágyam is mert a víz eltelít. Amúgy tegnap óta iszom a zöld teát (Herbáriás), azt hittem rosszabb íze lesz, de nem vészes. Csak 2 szem édesítőt teszek bele és egész iható:)
Na hajrááááááá!
Oké.
Akkor próbáljuk meg. Én mondjuk holnaputántól, mert holnap temetésre megyek...
Tegyük magunk elé a flakonokat... Hajrá mindenki!!!
Akkor holnaptól kipróbálom!
Kitűzött cél kezdetben napi 1,5 2 liter. Majd mondom a körülöttem lévőknek, hogy öntsék rám ha nem iszom meg:) Remélem 1-2 héten belül lesz ici-pici eredményem.
Sziasztok!
Ha többet innék mint napi fél max 1 liter lehet elmúlna a narancsbőröm? De annyira nem sikerül:(
A csapvíz nekem szinte "megfekszi" a gyomromat.
A gyógyteát a legkönnyebb meginni szerintem,vagy a gyümölcsteát.Abból néha 1,5 liter is lecsúszik.
Sziasztok!
Sztem én is nagyon keveset iszom,de nálam bevált,hogy előttem van a mentes ásványvíz és folyamatosan iszom belőle.Nem döntöm magamba,de azért egy pár korty mindig lecsúszik.Néha azt veszem észre,hogy alig van a másfél literes üvegben:)De sajna ez a ritkább:(
A kérdésedre a válaszom: nem, többet. :D
2-3 litert, mondjuk 3-at inkább nyáron, vagy lehet annál is többet, ha a levest is beleszámoljuk.
Én a melóhelyre két másfél literes flakonnal viszek tisztított vizet itthonról. 2 liter el is fogy belőle. :)
Az öcsém volt a tesztalany. Naponta alig iszik meg fél litert. Amikor nálunk vendégeskedett, a kezébe nyomtam egy 1,5 literes tisztított vízzel feltöltött flakont. És nap végére megitta. :) Azt mondta, ebből többet is meg tudna inni.
Csapvízből ugyanezt nem ajánlanám, de még lehet ásványvízből sem. Egy ismerősömék bemérettek ásványvizeket. Siralmas. És a legdurvább:a babavíznek tituláltak is elég szennyezettek. :(((
Én is ezt mondom.
Folyamatosan inni kell vizet és hozzászoksz.
Napi 2-3 litert.
Sajna én is nagyon keveset iszom... Meg is érzem, mert folyton fáj a fejem. :-(
Inni nem csak akkor kell, amikor szomjas vagy, hanem úgy mindig. :-)
Sajnos hasonló gondokkal küzdök én is.
Ha gyógyteát iszom,akkor még valahogy lemegy az 1 liter,ásványvízből már nehezebben,a csapvizet pedig egyszerűen nem bírom.
Szia!
Sajnos én is nagyon keveset tudok inni. Pedig tudom, hogy többet kéne innom, de nem megy.
Nem tudom rávenni magam, hogy többet igyak.
Sokan mondták már, hogy tegyek magam elé egy flakon vizet, de akkor se leszek szomjas...
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen folyadékot iszik?
- Miben befolyásolja a reggeli tesztet az, hogy előző este mennyi folyadékot iszol?
- Nagy hőségben kell-e a csecsemőknek a tápláláson felül plusz folyadékot adni?
- Ha kevés folyadékot fogyaszt az ember, az milyen betegséget okozhat?
- Mennyi folyadékot célszerű naponta fogyasztani? Függ ez a testsúlytól/testmérettől?
- Szerintetek hány liter folyadékot kéne inni naponta?