Kevésből fogyni nehéz... (beszélgetés)
pontosan. amugy allitom h kozel van mar az agygörcsöhöz, én meg kb huylere rohogom magam :D
behaltam a hozzaszolason h nincs is jobb dolgod mint kaloriakat szamolni.. szanalom!!! :DDD
fu komoylan összekene vonni a westieseket a lebojtosoket meg ezeket...
amugy a lébojtosok elegge eltuntek. csak nem befuccsolt a kurajuk?:D
fu hallod, kihozta belolem a rosszabbik enemet :D
én aztan turelmetes galamb lelku vagyok :) de a buta emebrek kihoznak a sodrombol. latja h nem tud tulbeszelni, most neked irt..szanalmas :D
rüfkenek nevezett lol :DDD
két kezet osszetenne ha oylan noje lehett volna akar 3percre is mint bármelyikonk errol a forumrol :D
ezt nézd, sztem jó dolog lehet ez a xilit :) a steviát próbálnám még ki, de az nagyon drága..
en mar atmentem bunkoba. meg is erdemli :D
nekem ma a vacsim smarni lesz :P ma bunozok
na hozzászóltam :) lehet velem is kötekedni :)
Hát igen én is meghallgatom a tanácsokat, és tanulok belőle, főleg ha nem értek hozzá. De miért kell azt gondolni, hogy az egészséges kaja az ha gyökeret rágcsál??? Hülye!!!
probald ki, nemetknel korbe nezek majd ha kint leszek.
konyorgom velemnyezd mert ez tenyleg ritka szanalmas. gyökerek bazz
tudod mit nem ertek? en oylan vagyok, h ha valaki jobban ert valamihez meghallgatom es igyekszem tanulni tole, nem elzarkozom es lefikazom...
nekem az izével nincs bajom, pl müzli, kávéban tök jó az édesítő, de pl. sütibe ugye nagyobb mennyiség kell. Mamám mindig édesítővel süt, sajnos fél család cukorbeteg, és nálunk ez genetika, vagyis öröklödik, nekem is mondta a doki hogy figyeljek a kajára emiatt. De a sok édesítőtől fáj a gyomrom, meg a fogamon is érzem, na jó ez hülyén hangzik :))) ezért próbálkoznék most vmivel, fél kg xilit 1300 ft volt, annyira nem vészes :)
Jajj ez a poldibácsi mindjárt beszólok én is neki :)))
olvasd el a poldi bacsi utolso hozzaszolasat. szetver az ideg :D
azt irja hheti 2-3 alkalom edzessel nem lehet szinten tartani..ez huyle
na ezt a fórumot még nem láttam :) ne már, hogy van akinek bejön hogy pl a nőnek mellette az ágyban van 3 hurkája :))) párna helyett jó neki vagy mi? :))))
Nekem az edzés annyi boldogságot ad :) el sem tudom képzelni, hogy ne mozogjak semmit.
hali.
nah az jo, pipazgasal. én meg flb/szom az agyam a Férfiak! Van olyan, aki szereti a kövér nőket? forumban.
allandoan azzal jonnek h aki edz es torodik a testevel az elet unt, dperesszios, nem tud enni joizuen, és nincs ideje a csaladra es h nem normalis az ertekrendje.
fu az mindenit rettenetesen kiakdtam.
Okéé :)) majd csinálok sok fotót :)))
Na megyek én is, majd jövök :)
Pussz,
Brad jó melózást :) gyorsan eltelik az :) nézd a pozitív oldalát, addig sem eszel még dolgozol :)))) :P
de jo, osse voltam olaszorszagban :) na majd ekrunk képeket :))
en indulok, majd jovok délutan, pusza csajok
Na majd el áll a lélegzetük :)))
Én is mindjárt megyek az egyetemre, miniszoknyában :)) ha már rám jön :))
Mi aug második hetében tervezünk egy hetes olaszországi nyaralást :) úgy várom, rem összejön :) ennyi tanulás, záróvizsga után meg minden hiányzik egy jó kis kikapcsolódás :) na meg persze találni egy jó állást :)
en meg megyek a 64 fele. ugral most a 65,2 és 64,9 kozott. ma 65,0 voltam :DDD
ez szkott lenni, elkezd ugralni, utanna lejebb megy. hihetetlen :)
kivancis vagyok mit fognak ma szolni a baratnoim mindjart megyek be jegybeiratni. sokkal latvanyosabb ez a nadrag :D
mikor mentek nyaralni és hova? mki szeptemberben megyunk majd debrecenbe wellnesselni pár napra
Sziasztok!
Ohh:( hát vannak ilyen vizsgák, egyébként amikor beugrósokra mentem egy csomószor jártam úgy, hogy a beugró lett csak meg..legközelebbre már úgy tudod fújni a tételeket, hogy 5öst kapsz :)))) hihi :P
Váóóó, grat az alakuláshoz :) én is tavaly vettem egy rövidnacit nem volt egyszer sem rajtam, mert hogy túl nagy sonkám van, felpróbáltam a múltkor és hihetetlen de már jó rám :))) jó ez az ötlet, hogy kell egy kicsi ruci majd belefogyunk :)) én ma reggel 52.8 voltam... most azt érzem mint a múltkor Te Gubóka, hogy mi a fene? izmot vesztek? másfél hét alatt úgy beindult, mióta a mustármagot szedem, el sem hiszem, pedig előtte tényleg kb 2 hónapig nem mozdult meg 54-ről... :))))
Ha így haladok meg lesz nyaralásra az 50 :))) tornázok is amennyit tudok :)
áh már tul vagyok rajta, legalabb cska a tetelekre kell koncentralnom majd. megcsinalom én csak jobb lett volna eslore.ha a masik tanarhoz kerulok atmentem volna 3massal kb..
épzeljetek el parhonapja vettem a aturiban egy alli jo farmert, de enm volt ram annyira jo, ez volt a majd jo lesz nadragom ha belefogytam :D es jo!
eddig kibuggyant hatul valami kapaszkodo, most mar oylan minimalis, h fel merem venni :P meg egy picit kell alakulni és tokeletes lesz. ez a meret ami a vbagyam volt. ugyhogy most mar hivatalosan is 36os nadragot vettem fel, ma reggel :)))
Ma nincs kedvem dolgozni menni... ach... nagyon nix.
:(