Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kevésből fogyni nehéz... fórum

Kevésből fogyni nehéz... (beszélgetés)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
1299. miel77 (válaszként erre: 1298. - Gubóka)
2011. júl. 5. 12:01

Köszi, jó étvágyat!

Én is eszek aztán megyek, de itt van az utcámban szóval 5perc :) tök jó :)

1298. Gubóka
2011. júl. 5. 11:58

hat itt tuti dragabb lenne, megszerencsere nekem mar rendbe jott a komom, nem akarok ksierletezni.

tok jo hosszu es eros lett ujbol. meg van iylen polirozo szivacsom azzal mulatom az idot filmezeskozbe es ugy fenylik mintha lakkozva lenne :)

en megyek ebedelni, jo szepitkezest neked :PP

1297. miel77 (válaszként erre: 1296. - Gubóka)
2011. júl. 5. 11:57
igen az a zselés, ami lámpa alatt szárad, de csak akkor épített ha hosszabbítja a körmöd. Ha elég hosszú a sajátod, akkor csak a zselét teszi rá, megszárad és szép, vékony is. A gél lac meg vmi körömlakkszerűen viselkedik, de ez is lámpa alatt köt meg, de csak 1 réteget húz rá, és a körömmel együtt nő, le is vághatod, nem kemény egyáltalán. Itt 1800ért csinálják ezt.
1296. Gubóka (válaszként erre: 1295. - Miel77)
2011. júl. 5. 11:51

lehet keverem a szezont a fazonnal. szal a zseles korom olyan volt h valami trutyi felkente megszaradt uv lampa alatt. az epitett akkor? :DD meg hosszabb volt a mmukorom mint akormom. jah engem zavart egy idoutan h vastag. max ket honapig volt nekem utanna lepattintottam az egeszet.

hm ket hetig tartos koromlakk? és mennyiert? miylenre szoktad cisnalni?

én az atlatszo koromlakkot szeretem a legjobban, de neha vérvörösre festem :D

baratomnak a rovid atlatszo lakkos kormok jonnek be, tiszta nem normalis..:D

1295. miel77 (válaszként erre: 1294. - Gubóka)
2011. júl. 5. 11:46
én is futottam már bele rossz körmösbe, hát el is cseszte, de elvileg ha jó a körmös, akkor nem teszi tönkre... építettet nem akarok, csak max a saját körmömre ráhúzni, egyébként a gél lac, az ilyen sima körömlakk úgymond, csak bírja 2 hétig.. szóval nem vastag meg semmi.
1294. Gubóka
2011. júl. 5. 11:40

na persze semmi nem volt ugyhogy vettem egy zacsko pisztaciat es kesudiot :)) ez lesz a mai napi jutalmama a tanulasert.

nekem regen volt mukromom de nagyon tonkretette a kormomet evek kellettek h rendbe jojon..nekem zseles épitett volt. de soha tobbet :) meg baratom is utalja nagyon.

1293. miel77
2011. júl. 5. 11:36
nemsokára megyek körmöshöz, szépülök :))) gél lac-ot szoktam feltetetni, de mostanában olyan gyorsan betörik a körmöm.. lehet zselét kellene, Te csináltattál már ilyent?
1292. miel77 (válaszként erre: 1291. - Gubóka)
2011. júl. 5. 11:30

Ennyit jelent egy kis odafigyelés és sport :))) ügyi vagy, gratulálok :))

Én ha jövő év tavaszra, amikor kezdtem ezt az egész dolgot 48-50 körül lennék akkor tök elégedett lennék :)

olyan zablisztem is van, az tök jóó :)

A sparban asszem van az a vital saját márkájuk, annak is vannak jó dolgai.

Én natúr activiába szoktam tenni, a krémes változatba, mert a sima natúr joghurt annyira nem jön be. De pont a sparban vettem a múltkor görög natúr joghurtot, ez vmi új a danone-tól az is nagyon jóó :)

Lehet nem sikerült elintézni, hogy ne kössék ki a netet.. én is kíváncsi vok, mi lehet vele!!

1291. Gubóka
2011. júl. 5. 11:24

na megyel letépek a sparba, megnezem ezt a zabdolgot :) talaltam itthon zablisztet, zabkorpát, meg még valami zabor ötület. :D

és miylen joghurtba teszed bele? sima natur joghurt? jol hangzik.

amugy képzeld pont 8kgmal vagyok kevesebb mint tavaly iylenkor. vagyis 8,2dkgmal egesz pontosan.

pedig nem voltam kover, durvaaaa :D

1290. Gubóka (válaszként erre: 1287. - Miel77)
2011. júl. 5. 11:18

jol van koszi kirpobalom.

hat Brad zt irta h meg se kotik ki a netet nem?

hat elvileg meregtelenito tea volt az is meghajtott rendesen, és amiatt lett sebem. gondolom en h az volt, de mar elmult halisten..

ajj nekem beres alexandra zabLISZTEM van csak, megneztem most gyorsan :))

de ugyis le kell mennem a sparba megnezem vesztegetnek-e ott iylesmit

1289. miel77
2011. júl. 5. 11:05

[link]

ezt találtam, de én 500g-os kiszerelésben veszem, és sztem annak átlátszó a csomagolása, arra kell figyelni, hogy van sima zabpehely, meg gyártanak ilyen reggeliző pelyhet is, abban többféle dolog van. Én csak a simát veszem.

1288. miel77
2011. júl. 5. 11:02

így néz ki a mustármag amit veszek:

[link]

1287. miel77 (válaszként erre: 1286. - Gubóka)
2011. júl. 5. 11:01

Micsoda bélseb?? ilyen van? ahh de durva, milyen teát ittál? Én ilyen kimondott fogyi teákat még nem próbáltam, csak csalántea, borsmenta, zöld tea... de ezektől bajom még nem volt. Ah remélem nem is lesz....

Melyik fórumon találtál meg? Reklámozom a zabdiétát :) tán azon? :))

Sztem Brad-nek kikötötték a netet, mondta, hogy lemondta a költözés miatt, nem ez lehet?

A fehér mustármagot reformházban vettem, de sztem bármelyik bioboltban kapható, herbáriás.

A zabpelyhet meg a tecsóban veszem, de most meg nem mondom melyik soron van. Sokféle van belőle, én a fortunate által gyártottat szeretem, amelyen rajta van a B.A. feje :)) de lehet minden ilyen bioboltban meg egészséggel foglalkozó helyen kapni. Csak tényleg több gyártó van, és pl. amit asszem a profiban vettem, az nagyon sz*r volt, nem bírtam megenni... ki kell próbálni melyik jön be Neked.

1286. Gubóka
2011. júl. 5. 10:52

valami csodatortent es tudok tanulni, biztos azert mert drukkolsz :))

irtam Bradnek priit merr ejar, eltunt nagyon :((

kozbe megtalaltak egy ujabb forumban, hihetetlen :)))

ezt a zabos dolgot kiprobalom jovoheten. de hol lehet kapni? bemegyek a zoldsegeshez es kerek egy kilo zabot? vagy iylen a jo? elég tajekozatlan vagyok :DD

meg a mustarmagot is hol vetted? én teakat mar nem merek inni, ugy kipucolt hallod..h bélsebem lett tole..kb 2 het volt mire rendbejott, ugyhogy a teakkal nagyon nagyon vigyazz!!!!

1285. miel77
2011. júl. 5. 09:38
jajj a fagyi a gyengém :D
1284. Gubóka
2011. júl. 5. 08:48

en meg hiztam 2dkgot tegnap benyaltam egy nagy adag fagyit :D egy dobozt kb :DD

szal a testem elutasitja a hizast :DDD

1283. miel77 (válaszként erre: 1281. - Gubóka)
2011. júl. 5. 08:47

Úgy drukkolok már, hogy görcsben van a kezem a szorítástól :))

Itt megint esik az eső, hát kész...

Na ma reggel 54 kg voltam, fogytam 1-et a zaba után :))) na persze ez kamu, csak lement a bezaba :)

1282. Gubóka
2011. júl. 5. 08:20
na mi van lanyok midnneki eltunt ne mar? :(((((((((
1281. Gubóka
2011. júl. 4. 17:22

ajj drukkolj nagyon ugy felek.

de ha ez meg lesz, es marpedig meg lesz. ugy berugok de uuuuuuuuuuuugy :DDD

1280. Gubóka
2011. júl. 4. 17:18
nem irnam be mert ki tudja ki olvassa ezt a forumot, majd ha meg van a vizsga akkor ,nehogy lebukjak mar a puskaval paranoid vagyok :DDD
1279. Gubóka
2011. júl. 4. 17:18
ah nincs meg gépen nem rakom fel :D
1278. miel77 (válaszként erre: 1277. - Gubóka)
2011. júl. 4. 17:11
húha, biztos sokat értek majd ttk-s tárgyhoz :))) mi az vizsga címe?
1277. Gubóka
2011. júl. 4. 17:10
most puskat iro, azzal is atolvasom az anyagot..hatha meg tobb megmarad :) varjal felrkaom ket képként a tetelsort nezd majd meg :D
1276. miel77 (válaszként erre: 1275. - Gubóka)
2011. júl. 4. 16:56
hmmm szegényke, én is voltam így hogy már semmi erőm, de azért nem kell elkeseredni, mert már sokat tanultál rá, fejedben van már minden :) menni fog az :)))
1275. Gubóka
2011. júl. 4. 16:48
nem tudok tanulni mar teljesen el vagyok keseredve....:((((( neki allok puskat irni azzal is olvasom az anyagot...meg megnyugszik a lelkem..ahtha :((
1274. Gubóka (válaszként erre: 1273. - Miel77)
2011. júl. 4. 13:05
itt a szobamba szar ido van..na megyek tanulni meg cosmo van :(
1273. miel77 (válaszként erre: 1272. - Gubóka)
2011. júl. 4. 12:43

jaja ez igaz :)))

aki csak ül otthon és mindennap pizzát eszik, sosem éri ezt el!!

Jééé kisütött a nap :) dejóó, eddig olyan borús volt az idő.

1272. Gubóka (válaszként erre: 1271. - Miel77)
2011. júl. 4. 12:36

kis kori artalom ez aranyos :DDD

hat azert volt ennel is nagyobb pocakom :))

mindnekinek meg van a gyenge potnja amivel kuzd, emiatt nem szabad elkeseredni. neked a pocakod nekem a kofferem, hat aztan :)

mi legalabb teszunk erte, es elobb utobb meg lesz amit szeretnek erre gondoljal :)

1271. miel77 (válaszként erre: 1270. - Gubóka)
2011. júl. 4. 12:25

ja ismerős régen én is egy csomót aludtam, de most már azért is felkelek 8fele, bár tudnék aludni.. de nem akarok elpunnyadni!! Mert igazából most nem kell tanulnom :)))

jajj hát fele akkora pocid ha volt :) ez ilyen kiskori ártalom Nálam, kb. hatodikban olyan voltam mint egy golyó, aztán vhogy lefogytam meg nőttem, egyetem alatt meg visszarakódott. De ez családi vonás is, mindenkinek akkora hordója van, mellettük én szinte cérna vagyok... nem engedtem a kísértésnek annyira :)))

1270. Gubóka (válaszként erre: 1269. - Miel77)
2011. júl. 4. 12:18

el fog az tunni hidd el, lattad a naplomban a képet nem?

pocakos voltam 2 eve :) most meg tok lapos a hasam. es nem kellett hozza ket ev.

el fog az tunni, csak ugy mukodik alahogy ez az egesz, h ami uj zsir az tunik el eloszor, ami regi az utoljara mert az kötöttebb gondolom.

nekem a fenekem iylen, hiaba cisnalok barmit, oda evek kellennek, mert az eleg reg ota oylan amilyen. de elobb utobb az is eltunik :))

ugyhogy ne add fel.

nem edzetem most reg, a tanulas mellett nincs energiam ra az a baj :S 12 orakat alszom h tudjak tanulni. reggel felkelek es lefekkvesig tanulok utanna alszom. ez a napi program :SS

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook