Kétoldali petefészek ciszta + húgyúti fertőzés (beszélgetés)
Kamilla gyulladás csökkentő. A medveszőlőt hidegen kell inni szerintem nagyon pocsék az íze. Van még a cickafarkfű tea. Tőzegáfonya tea, de van kapszula is. A gyógyszertárba pedig lehet kapni vény nélküli folyadékot, azt hiszem Uroginnak hívják.
De anno nekem ajánlottak még CRAN-C,Walurinált és Ezüst kollóidot.
De folyadékot tényleg sokat, mert nekem egy idő után kevésbe fájt amikor sokat ittam. Volt olyan, hogy keveset ittam felfázásnál és egy idő után már véres lett a vizeletem ez még az első felfázásomnál volt. Nekem sajnos úgy tűnik, hogy krónikus lett, mert 3 éve folyamatosan kiújul.
lehet,hogy frissebb a fertőzés, lehet, hogy nem az a kórokozó okozza, mint legutóbb
Majd a nőorvos megnéz jobban
így van:
tőzegáfonya pl. kapszulában is van, a medveszőlőlevél teát meg ihatod kúraszerűen
Nagyon köszönöm nektek, hogy válaszoltatok. Kamilla az van itthon. Abból lehet egy nap több pohárral is inni, nem tudjátok véletlenül?
Ha a felfázástól van ilyen fájdalmam, miért nem pisilek vért? Mikor volt felfázásom, véres volt a pisim. Most nem.
A ciszta miatt meg semmi folyás. Valaminek csak kellene lennie...
Szegénykém :(
Tőzegáfonya is nagyon jó a húgyutakra! Meg a medveszőlő levél, amit Zcsikó is javasolt.
Jobbulást!
Javaslom, menj el inzulinrezisztencia-vizsgálatra!
A petefészek fokozottan inzulinérzékeny szerv, ha ott kiderül valami, akkor diétával karbantartható
Szia!
Nekem gyakran van felfázásom arra az urológus azt mondta, hogy ülő fürdőt nem szabad venni, mert ha baci van az csak beljebb vagy feljebb jut. Anno még amikor a vesémre is átterjedt akkor jegelnem kellett a vesémet azt nem tudom, hogy petefészek cisztánál lehet-e. Igyál nagyon sokat, hogy a húgyhólyagod átmosódjon és ha baci van ürüljön ki.
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Nitrofurantonin visszatérő hugyuti fertőzésre.
- 8 éves lányomat többször visszatérő húgyúti fertőzés kínozza, csomó vizsgálat után urológushoz érdemes elvinnem?
- Kétoldali petefészek ciszta műtét