Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
hűtőben megkeményszik.
Nem kell 2 cs fél literhez, elég az egy, ha kicsit tovább főzi az ember akkor keményebb lesz a puding.
Sütikrémhez én fele annyi tejet szoktam használni,mint amennyit a csomagoláson ir,tehát 1 pudinghoz 2,5 deci tej,hogy jó sűrű legyen.És a margarint akkor kell hozzákeverni,ha kihűlt.
Szerintem ez már nem fog eléggé besűrűsödni,de ráöntheted babapiskótára,kis mazsolával,vagy ilyesmivel felturbózni,és úgy desszertnek még jó.
Ha nincs otthon keményitőd , keverj bele egy kis liszet.
Ha krémnek csinálod, pl gyömölcstortára vagy bármire akkor 1 cs-hoz csak 4 dl tej kell.
Cukor sem kell hozzá sok, mert az is hígitsa.
hűtőbe kell tenni. Én úgy szoktam hogy a pudingot totál kihűtöm, a margarint a cukorral habosra keverem és belerakom a hideg pudingot. Te egyből beletetted a margarint melegen?
Hűtőbe tuti megáll!!!
Ha sütibe kell, akkor ajánlatos fél liter tejhez 2 puding. A cukrot margarint hidegen kell összekeverni, és ha már a puding teljesen hideg akkor hozzákeverni. Tedd a hűtőbe, talán megdermed. Ha nem, tegyél bele zselatint.
pusz
További ajánlott fórumok:
- Lehet-e kapni kereskedelmi forgalomba, előre elkészített, cukrozott, kikevert Rama margarint?
- Milyen ételekbe lehet felhasználni a margarint?
- Rizsfelfújtba a margarint még melegen kell belerakni?
- Milyen margarint használtok sütisütéshez?
- Budapesten hol lehet ánizst venni? Sütihez kellene.
- Mirinda szeletbe a margarint lehet helyettesíteni mascarponéval?