Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek? fórum

Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek? (tudásbázis kérdés)

1 2 3
20. gabilive (válaszként erre: 14. - Salabakter)
2009. jún. 17. 14:54
Én is fél l-t szoktam 2 pudinghoz,max 6 decit,de szerintem pont jó.Nem kell félni,hogy szeletelés közben kifolyik a sütiből.
19. m.gery (válaszként erre: 17. - Ében11)
2009. jún. 17. 14:54
Ez igaz!!
18. m.gery (válaszként erre: 15. - Lexi018)
2009. jún. 17. 14:54
Akkor vagy nem főzted elég ideig, vagy túl meleg volt. Ha a hűtőben besűrűsödik, akkor csak a hővel volt a baj. De szerintem biztosan így volt, és akkor még menthető a krémed.
2009. jún. 17. 14:53

hűtőben megkeményszik.

Nem kell 2 cs fél literhez, elég az egy, ha kicsit tovább főzi az ember akkor keményebb lesz a puding.

2009. jún. 17. 14:53
Akkor viccből írják biztos a csomagolásra,hogy mennyi tejjel kell főzni:))
2009. jún. 17. 14:52
hát megvártam mig langyos lesz,aztán beletettem.És most meg folyik.....Még mindig.kicsit bedugom a fyagyasztóba:)
14. salabakter (válaszként erre: 5. - Ndia)
2009. jún. 17. 14:51
Így,két csomaggal totál csimbókos lesz.
13. c95c921ae7 (válaszként erre: 10. - Salabakter)
2009. jún. 17. 14:51
A 2 csg fél tejjel sztem is kemény..:-)
2009. jún. 17. 14:50

Sütikrémhez én fele annyi tejet szoktam használni,mint amennyit a csomagoláson ir,tehát 1 pudinghoz 2,5 deci tej,hogy jó sűrű legyen.És a margarint akkor kell hozzákeverni,ha kihűlt.

Szerintem ez már nem fog eléggé besűrűsödni,de ráöntheted babapiskótára,kis mazsolával,vagy ilyesmivel felturbózni,és úgy desszertnek még jó.

11. c95c921ae7 (válaszként erre: 2. - Lexi018)
2009. jún. 17. 14:49
Hát simán meg kell állnia, hisz a normál adagolással főzted. A normál puding pedig hidegen merev. Igaz tortára csak 4 dl kell zacskónként, de ha lehűl , nem fog folyni.
10. salabakter (válaszként erre: 5. - Ndia)
2009. jún. 17. 14:49
ÉN semmilyen sütibe nem főztem még 2cs.pudingot fél liter tejben,akkor inkább mint a beton,olyan kemény lenne.Ha folyik,annak az lehet az oka,hogy nem forrt fel rendesen a tej,amivel leforráztad a lagyos tejjel elkevert pudingot,és még utána lángon is főzni kell.
2009. jún. 17. 14:49
tegyél bele lisztet vagy grizt...
2009. jún. 17. 14:45

Ha nincs otthon keményitőd , keverj bele egy kis liszet.

Ha krémnek csinálod, pl gyömölcstortára vagy bármire akkor 1 cs-hoz csak 4 dl tej kell.

Cukor sem kell hozzá sok, mert az is hígitsa.

2009. jún. 17. 14:45

hűtőbe kell tenni. Én úgy szoktam hogy a pudingot totál kihűtöm, a margarint a cukorral habosra keverem és belerakom a hideg pudingot. Te egyből beletetted a margarint melegen?


Hűtőbe tuti megáll!!!

2009. jún. 17. 14:45
Szia! Nem vártad meg, hogy kihüljön? Mikor keverted hozzá a margarint?
5. Ndia
2009. jún. 17. 14:44

Ha sütibe kell, akkor ajánlatos fél liter tejhez 2 puding. A cukrot margarint hidegen kell összekeverni, és ha már a puding teljesen hideg akkor hozzákeverni. Tedd a hűtőbe, talán megdermed. Ha nem, tegyél bele zselatint.

pusz

2009. jún. 17. 14:44
Nem lehet, hogy még túl meleg???
3. 1f59823251 (válaszként erre: 2. - Lexi018)
2009. jún. 17. 14:43
Van rá esély...
2009. jún. 17. 14:42
meg lehet még menteni?vagy majd ha hűtőbe teszem van rá eséyl hogy megáll?:(
2009. jún. 17. 14:42
Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek?
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook