Két állás között (beszélgetés)
Kb 7 hete vagyok "rendesen" munkanélküli. Ezen azt értem, hogy igazából 6,5 hónapja nincs "igazi" állásom, de ebből 2 hónapot voltam kórházban, kettőt "rehabilitálódtam", 3-4 héten keresztül dolgoztam egy projekten (ez elég kemény volt, de jól is fizetett), és az utolsó 7 hét az, amire azt mondom, hogy tényleg munka nélkül vagyok.
És egyre rosszabbul viselem. Az utolsó 3 napban többször előfordult, hogy csúnyán kiborultam.
Az egyik, hogy most még ugyan nincs gáz anyagilag, de ha nincs változás, néhány hónap múlva lesz. Másrészt, hogy is mondjam, az önértékelésem. Pár hete be kellett mutatkoznom egy nyilvános szereplésen, és hirtelen nem is tudtam, mit mondjak. Mindenki más a foglalkozását mondta be a neve után: Gipsz Jakab vagyok, cukrászként dolgozom. Malter Géza vagyok, könyvelő. És én??? Én ki, mi vagyok most, ha éppen semmit sem csinálok, "csak" állást keresek és alkalmi munkákat vállalok, ha véletlenül beesnek (de sajnos csak heti 1-2 van)?
Szóval ennyit rólam.
Ha van itt valaki munka nélkül és rosszul viseli, jöjjön, támogassuk egymást!
Ha olyan van, aki szintén munka nélkül van és jól viselő, jöjjön jó példát mutatni! :)
Végül bárkit várok, aki szeretne jó szóval, konstruktívan hozzászólni az álláskeresés témájához!
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között)
- 34-48 év közöttiek nappalija
- Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- 3- 7 év közötti gyerkőcök klubja