Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Két 11 éves világgá ment fórum

Két 11 éves világgá ment (beszélgetés)

10. Ágio8405 (válaszként erre: 7. - ,zumba)
tegnap 00:06
Régen is volt ilyen. Apukám alig mert haza menni ha kivételesen valamiből négyest kapott. Bántani nem bántották, de nagyon leszídta nagymamám, pedig nem gyakran fordult elő. 😟
9. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 16:25

Szombathelyig jutottak"

Én is amikor a nyomozók lekapcsoltak. Nade az még az 50es években volt. Üldögéltem a helyi rendőrségen/határőrségen/?/ és hosszas telefonozás után továbbengedtek, mert a vasi faluból kapták az igazolást hogy ott lakik akihez utazom, és még határsáv belépőm is volt

A vicc, hogy évtizedek után Szombathelyen voltam katona.

tegnapelőtt 12:39
A megtalálójuk írta az Eltűnt emberekért oldalon a Facen, hogy az osztálytársuk miatt csinálták,mert hogy úgysem merik..
tegnapelőtt 11:45
Valahogy az én osztálytársaim közül senki nem indult világgá, mert nem színtiszta 5-ös jegyei lettek a bizonyítványban. Nem akart minden szülő világmegváltót a gyerekéből, hanem elfogadta a képességeit.
tegnapelőtt 11:31

Nem ismerem a hátterét a dolognak.

Az nagy baj, ha félelemből megy világgá egy gyerek.

Ha dacból vagy kalandvágyból, az jobban kezelhető.

5. K-né Zsóka (válaszként erre: 4. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 11:29
jav: ...és igen, az is szomorú...
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnapelőtt 11:27
Ismerős helyzet, és igen, szomorú, hogy egy kisgyerek sérelmein nevetni tudtak. Mintha nem számítana, nem számítottunk volna.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 11:10

Én óvodás voltam mikor egy kiadós verés után úgy döntöttem világgá megyek. A kapu fele tartva azt hallottam a hátam mögül hogy hagyjad had menjen, ha megéhezik majd visszajön és nevettek anyámék. Akkor gondoltam én is arra hogy éhes leszek majd, és nem mentem el.

Hogy mit gondolok, szomorú hogy ilyen megtörténhet.

2. globus (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 10:04

Bizonyítványosztás előtt szinte minden évben megtörtént.

Remélem, ezek után kiépül otthon olyan bizalom, hogy inkább beszéljék meg a dolgokat, minzhogy elhamarkodott cselekedetre kerüljön sor.

tegnapelőtt 09:21

Izgultam tegnap a két eltűnt kisfiú miatt, akikről a hírek szóltak. Szerencsére este elkerültek, Szombathelyig jutottak Egerből. Én nem is tudom mit tennék, ha az én gyerekem tenné ezt. Amikor elkerül, felváltva puszilnám és csapkodnám meg, az biztos 😂

Kicsi koromban én is világgá mentem egyszer, pár házzal arrébb, a szomszédságban találtak meg. A mai gyerekek könnyen eljutnak már távolabb is.

Ti mit gondoltok az ilyen megszökésekről?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook