Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Én is így gondolom!
Nekem majd 400 volt és már pár ezrem maradt és még nincs kész. Igaz, közben e miatt a polc izé miatt vásároltam is egy s mást.
sziasztok
ha nem kell valakinek a kapibados,kertbirodalom,én kicsi tanyát,farmeramát.sziavesen átveszem
sziasztok
kertbirodalom server 1-es kertet keresek
nem unta meg valaki???
liamia@freemail.hu az email címem
Akkor azért nem találom én a gombát, mert nem vagyok már céhtag. De ha a vevők nem kérik, nem is kell. :)
Lányok! Nektek tetszik ez a kaktuszos keresztezős újítás? Kell hozzá annyi gyT, hogy nem emberi. Már volt majd 500 ezrem, most meg alig 100. Meg nekem egyébként sem tetszik/még/ a dolog!
Igen csak ha cégtag vagy vehetsz gombát, gombafonalat áfonyabáró szinttől és a farmon(ott ahol a salátát, répát, spárgát stb. veszed).
Kókuszt meg a faiskolában.
Azt nem tudom, hogy van.
De én azóta sem találom a gombát. Te hanyas szinten vagy? Vagy nem értem, bementem Vakondvölgyébe, a farmra, de ott se gomba, se fonala nincs. :S
Jajjj, ne a kukára menj, mert ott kidobod!
A házikóra menj rá mellette, ott adja ki a két polcot. Amelyik polcra kattintasz, az adja ki a nagy polcon.
Mert neked már nagy polcból is kettő van?
Vagy nem értem, bocsi!
Mert ha rákattintasz a növényre semmit nem csinál?
Nem figyeltem eddig, mert én is vetőgéppel ültetek. Kb másfél óra múlva lejár a ribizlim, akkor a második polcról próbálok simán ültetni és elmondom a tapasztalatomat.
Sziasztok!
Én is kb. 1,5hónapja kertbirodalmazok. (12-es színten vagyok Rózsalovagként, 14 feladatot teljesítettem).
Tetszik a mostani újítás tegnap már beadtam a céhbe 16 gombát, estére pedig 20 érik még meg. Hogyan van ez a kupa dolog? Ez nem igen világos? Ha meglesz a világcsoda akkor a céh összes tagja kap majd kupát vagy csak az első 3 legtöbb beküldő???
Tegnap elültettem az üvegházba az első kaktuszom 5csillagos. Bár annyira lenulláztam magam anyagilag hogy most áll és nem megy az érési idő számláló, csapvíz kéne. (sokat költöttem gombafonalra és feladatokra, kaktuszra, most újból termelnem és piacoznom kell). Hiába van 2 keretem nekem ez még mindig kevés:S
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?