Kertbirodalom játék (beszélgetés)
sziasztok
bekerültem az elsö 50.be :)
Erdekes , mar reg meg kellet volna kapjam a masodik feladatom. Azon a napon amikor ide irttam kaptam meg az elsot.A masodik sehol.
Lene egy kerdesem: hol talalom a virag uzletet? Tudom , hogy a varosba, de sehol nem talaltam meg.
3-on vagyok de legalabb lesz kit kerdeztek.
Regeben egyszer meg csinaltam, azttan mikor megkapttam a masodik kertet(vagy mi volt),nem tudtam mit kezdeni velle.Ha jol emlekszem disztargyakat lehetet ra rakni.Na akor toroltem.Most ujra kezdtem.Remelven hogy azt meg elbirja a gepem.
Sziasztok!
Érdekelne kertbirodalmi kert bármely szerveren. Kertbirodalom függő lettem.
Van 1, 2, 3 szerveren egy-egy accountom. Akit érdekel, keressen meg.
Mindegyik fiókban két kert van, 19. szintű, sáfránysárkány, sok áru van a polcokon. 1-2: 2M gyt, 3: 3M gyt.
Elcserélném 3-as szerveren lévő 15-ös szintű kertbirodalmamat, 1-es vagy 5-ös szerveren lévő
15 vagy a feletti szintű kertre ha valakit érdekel.
Elcserélném 3-as szerveren lévő 15-ös szintű kertemet, 1-es vagy 5-ös szerveren lévő
15 vagy a feletti szintű kertre ha valakit érdekel.
Sziasztok, hogy lehet lengyel oldalon játszani? Már több helyen olvastam ezt, de nem tudom, hogy kell azt beállítani.
Lenne még egy kérdésem, 3. kertet hogy lehet szerezni? Úgy, hogy ne kelljen fizetni érte havonta.
Nagyon köszi és jó hétvégét!
Sziasztok! Lenne egy problémám. A polcom tele volt, egy terméket teljesen elfogyasztottam ültetéssel, és megüresedett a helye (tehát van egy üres helyem a polcon), de amikor megérett a termék és learattam volna, nem engedte ezt, arra hivatkozva, hogy nincs elég hely a polcomon.
Ilyenkor mi a teendőm?
Sziasztok
van élvonalhoz tartozo kertem cserélnék csak budapestieknek 120 ik a helyezése
Sziasztok
van élvonalhoz tartozo kertem cserélnék csak budapestieknek
Nem szabad ám fiókot eladni. Vigyázzatok, hogy nehogy baj legyen ebből.
Egyébként ti néztétek már a kertpedia-t?
sziasztok
na most kezd felejtősé válni a dolog veszek érmét pénzért erre csomó gyom jön most van az törlöm az egészet ja meg köcsög vakond is aranyosak és mindig akkor indul be ha érmét veszek b+ a játékukat
Eladó egy Kertbirodalom account!
2-es szerveren.
Fontosabb infók:
Szint: 19 (Sáfránysárkány)
Pont: 46.641.111
Készpénz: 346. 813, 88 gyT
Teljesített feladatok
55
prémium tagság
kaktusz bónuszok
Dekor elemekkel
Jelenlegi ára: megegyezés szerint
Szia
nekem nincs sehol tagságom mert majd ha a csúcsra jutok utána alapítok céhet :)
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?