Képtelen vagyok dolgozni (beszélgetés)
Én nem erről beszélek. Egy ölelés is figyelmesség.
Arról beszélek, hogy ő dolgozik, te nem csinálsz semmit. Éltek, mint a nyugdíjasok, mert nem telik semmire.
Akkor nézzük meg onnan, hogy ő mit ad neked, és te mit adsz neki.
Ő adja neked az alapvető élethez szükséges feltételeket.
Te pedig maximum főzni tudsz és rendet vágni otthon.
Alkalomadtán lehet, hogy jól esne neki, ha a félretett pénzetekből ki tudnátok ruccanni valahová, és kilépni a monotonitásból. De ha a számlákkal is elmaradásban van ....
:D Persze.
Csak most például az a gondolat cikázik a fejembe, hogy valakit, (függetlenül a nemétől) jó érzéssel kellene, hogy eltöltse, ha azt tudja mondani a párjának, hogy vett egy páros mozijegyet, vagy befizette egy masszázsra, esetleg lefoglalt egy asztalt egy vacsira. Egy kis figyelmesség, egy kis apróság. De ha valakinek nincs keresete, akkor ez kilőve.
Persze, hogy ellátom amit kell. Nincs gyerekem és nem is merném így bevállalni természetesen.
Nagyon sokszor nekifutottam munkának, belelelkesültem, de aztán az a vége, hogy mégsem megyek.
Ez a duma, hogy otthon veri magát az adófizetők pénzéből, ez akkora baromság...az éves költségvetésnek porszemnyi összege megy el a munkanélküliekre..az adófizetők pénzéből viszont rengeteg politikus él vígan, gazdagon, nem gürcölve.
Csak ezt nem híresztelik.
Eltartja a barátja.
Neki jó, neked nem mindegy? Mit háborogsz?
Nincs is 4 órás munka, azt elvállalnám.
De a legutóbbin is 6 órás váltott műszakot mondtak erre 7től 21 ig bent vannak hetek óta az ott dolgozók. Nekik is mást ígértek. Úgy érzem, hogy fizikális nem bírnám.
Nem szakad meg. 8-5 ig dolgozik, szabad a hétvégéje is.
Mire jön mindig van kajája, de persze így sem ideális a jövőkép, nagyon nem.
Nem nagyon értem a felháborodást..ha nem akar dolgozni, és megteheti, akkor ne dolgozzon.
Nem kell mindenkinek úgy élni, mint a többségnek.
Igazából nem látom, hogy ez a helyzet zavarná a topikindítót...
Kemény történet a Tiéd is!
Szerintem én ősből olyan nő vagyok aki az otthoni dolgokat szereti megteremteni és várni a "férjét". Segíteni olyan gyerekeknek szeretnék akik fogyatékkal élnek, de ott nincs felvétel, pedig az az egy amit szívesen csinálnék. És nem csak azért mennék, hogy pénzt kapjak, hanem más értelme is lenne.
Az itthon maradásról meg teljesen más vagyok, mint aki voltam előtte és nem rossz értelembe.
További ajánlott fórumok:
- Képtelen vagyok az istenhitre.
- Képtelen vagyok megbízni benne...
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- Miért van az, hogy mindenkivel kavarok, és képtelen vagyok megállapodni?
- Vajon miért van az, hogy képtelen vagyok szerelmes lenni?
- Túlzottan vékony vagyok, de képtelen vagyok felszedni egy grammot is. Van megoldás?