Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Kaviáros tojás recept

A Kaviáros tojás hozzávalói:
1 kígyóuborka
6 tojás
5 dkg vaj
1 evőkanál szardellapaszta
2 dkg dióbél
fél citrom leve
3 dl joghurt
1 csokor kapor
piros kaviár
olívaolaj
só, őrölt fehérbors


A Kaviáros tojás elkészítési módja:
A kígyóuborkát lereszeljünk, sózzuk, állni hagyjuk. A keményre főzött, lehűtött tojásokat megpucoljuk és hosszában kettévágjuk. A sárgájukat egy tálban összekeverjük a vajjal, a szardellapasztával, sózzuk borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított diót és a fél citrom levét. Az uborkát kicsavarjuk, összekeverjük a joghurttal, a finomra vágott kaporral, őrölt borssal, olívaolajjal. A salátát tálra tesszük, ráültetjük a tojásfehérjéket és belekanalazzuk a szardellás-tojásos masszát. A tetejét kaviárral díszítsük és kínálásig tegyük a hűtőbe.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A kaviáros tojás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook