Katonai misszió (beszélgetés)
Sziasztok!
Az én férjem már megjárta 10 éve Koszovót,3 éve Afganisztánt és jelenleg Szarajevóban van egy hónapja.
Hát Afganisztán.......
Nagyon kész voltam! A srácaink úgyszintén,verték az apjukat,amiért ilyen helyre megy.A búcsúnál úgy köszönt el tőlem a férjem,hogy köszöni a csodálatos 15 évet,mert nem tudni mi lesz.
Hát ezek a szavak! Míg élek el nem felejtem!
De szerencsésen hazatért!:) Az első magyar alakulattal ment ki annak idején és akkor még haza sem lehetett jönni a fél év alatt.
Életem leghosszabb 6 hónapja volt.Heti két telefon volt engedélyezve és a neten keresztül leveleztünk.Megígértettem a férjemmel,hogy naponta minimum 3x ír,hogy ne kelljen lerágni a karomat az idegeskedéstől.
Aztán amikor haza jött....Megláttam és nem hittem a szememnek! Összetörten,lefogyva kaptam vissza.Nagyon megviselte.Bár az én Drágám lelkis.
Bele telt egy kis idő mire "helyre" hoztam.De sikerült!
Nem akartam,hogy még egyszer mennie kelljen.Nem tudunk mit tenni,ez van!:(
Most közel van,naponta beszélünk,levelezünk,msn-ezünk és még szabi is jár!
Sokat dob rajtam ez a napi kapcsolattartás és tudom,hogy időközben még találkozunk is.
Mindenkinek kitartást,sok szerencsét kívánok!
Bár nem tudom,hogy mik a megfelelő szavak,annak ellenére,hogy tudom mi mivel jár.
És melyik internet szolgáltatóval érdemes internet előfizetést kötni? A telefon drága v. egyéb okokból?
Köszi a segítséget :)
Miért érdekel?
Bátyám valahol Koszovó környékén van, mint békefenntartó. Baromira féltem pedig ő pont a nyugisabb területen van, de akkor is.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudod megkülönböztetni a tojcsis nyákot a párod katonáitól?
- 2015 Katonai Felvételi
- Miért hivják misszionárius póznak?
- Tegnap egy katonai fúvószenekar koncertjén voltunk. Az első...
- Ha én elvégzek egy rendőr, tűzoltó, esetleg katonai képzést, akkor csak azokban helyezkedhetek el? Mi van, ha meggondolom magam?
- Ajándékötletek - Mit ajándékozhatnék legjobb barátom katonai eskütételére?