Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor? (beszélgetés)
Közben belegondoltam, én mit tennék.
És rájöttem, h nem ejtenék el megjegyzést, hogy jól esne valami az évfordulóra. Mert így nem derülne ki számomra, h magától eszébe jutna-e.
Tehát ez kábé ilyen "kiprovokált meglepi". Ez nem jelenti azt, hogy nem dugnám a seggébe:)
Mert ba csak odab*ssza, akkor azzal tökéletesen kinyilvánítja, h mi a véleménye az ilyen évfordulós ajándékokról. De ha ilyen véleménnyel van az évfordulós ajándékokról (vagyis nem tartja őket fontosnak), akkor legyen annyira tökös, hogy ennek megfelelően nem is vesz semmit.
Mert ez a hoztam is meg nem is, ez az egyik legrosszabb megoldása egy ilyen helyzetnek.
hat soakt basztatod valami miatt?
szerintem tele van toke. beszeld meg vele, hogy mi baja.
Aha! Szóval 5 év alatt nem jutott el odáig, hogy szokása legyen virágot adni. Kérésre meg odadobja mint a durcás gyerek.
Éretlen!
Magától, az öt év alatt nem vett Neked virágot vagy mást sem?
Talán még időben vagy és ki tudsz lépni ebből a kapcsolatból!
Ezt betudta volna egy egyszerű női hisztinek,amit pár nap múlva elfelejt,vagy még azonnal!
Neem,ugyan ezt kell alkalmazni,érezze a törődést ő is! :))))
Mekkora egy pöcs!
Már ne is haragudj, de elég bunkón viselkedett- ha nem akar inkább ne vegyen semmit, néha egy kedves szó többet jelent, mint egy így eléd dobott virágcsokor...
Nem?
Nem jó jel! Valami nem oké.
Próbálj beszélni vele, biztos van rá magyarázata, ha nem szokott ilyen lenni.
Jobb esetben nem veled van baja, csak rajtad csattant. Persze nem kellene rajtad kitöltenie a mérgét. Szedd ki belőle türelmesen, hogy mi a baja.
:(((
Újrafogalmazom a kérdésemet. Miért vagytok még együtt?
Kérdezd meg tőle, hogy mi volt ez.
Ha semmi reakció, akkor mond neki azt, hogyha mosolyogva beléd rúg, az jobban esett volna...
Nem történt ezt megelőzően valami köztetek?
Ha nincs oka, akkor én innentől levegőnek nézném!
További ajánlott fórumok:
- Hogy fejeznéd be a mondatot? Tavaly ilyenkor még....
- Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl?
- Mi a teendő ilyenkor?
- BKV-t nem lehet ilyenkor beperelni?
- Milyen virágot tudnék ilyenkor magról vagy hagymáról nevelni lakásban a gyerekekkel, amit aztán később elajándékozhatnánk?
- Krizantém virágot, lehet ilyenkor kiültetni, amit egyébként cserépben kaptam?