Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Kapros zöldbabfőzelék recept

Kapros zöldbabfőzelék recept

Elkészítési idő 45 perc

A Kapros zöldbabfőzelék hozzávalói:
80 dkg zöldhüvelyű bab, kb 2 cm darabokra vágva, 1 nagy fej vöröshagyma, pirospaprika, olaj, 1 evőkanálnyi liszt, tejföl, ecet, cukor, só, kapor.


A Kapros zöldbabfőzelék elkészítési módja:
A babot megfőzzük, annyi sós vízzel ami éppen ellepi. Közben az apróra összevágott hagymát az olajon megpároljuk, megszórjuk piros paprikával, majd pici vízzel felengedjük, és belerakjuk a babba. A lisztett kevés vízzel simára keverjük, hozzáadjuk a tejfölt, simára keverjük és bele rakjuk a babba. Hozzáadunk egy csomag apróra vágott kaprot, és cukorral ecettel ízesítjük.


Kategória: Főzelékek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 5. 19:52
A kapros zöldbabfőzelék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook