Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Kapros gombafejek roston sütve recept

Kapros gombafejek roston sütve recept

Elkészítési idő 45 perc

A Kapros gombafejek roston sütve hozzávalói:
75 dkg közepes nagyságú csiperke gomba
10 dkg vaj
1 csomag kapor

törött bors.


A Kapros gombafejek roston sütve elkészítési módja:
A megmosott gombafejeket sózzuk, az előzőleg eltávolított gombaszár üregébe törött borsot hintünk, majd egy kevés finomra vágott kaprot teszünk bele. Utána minden gombafejbe egy-egy csipetnyi fagyos vajat helyezünk. A gombafejeket a sütőbe nyílásukkal felfelé sorban berakjuk a és puhára pirítjuk. Főételként adható petrezselymes párolt rizs körítéssel, de különböző roston sült húsok mellé kiegészítésként is tálalhatjuk.

Egyszerű és gyors elkészítéssel finom vendégváró étel is lehet.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A kapros gombafejek roston sütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook