Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Káposzta pogi Nektek(●'◡'●) recept

Káposzta pogi Nektek(●'◡'●) recept


Elkészítési idő 50 perc

A Káposzta pogi Nektek(●'◡'●) hozzávalói:
50 dkg finomliszt
25 dkg káposzta
25 dkg margarin
2 dl tejföl
5 dkg élesztő
1 teáskanál cukor
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 db tojássárgája (kenéshez)
köménymag ízlés szerint (szóráshoz


A Káposzta pogi Nektek(●'◡'●) elkészítési módja:
A káposztát lereszeljük, megpirítjuk.
A tejfölt langyosítjuk, beletesszük a cukrot, az élesztőt, és felfuttatjuk.
A többi hozzávalóval együtt tésztát dagasztunk, kinyújtjuk, hajtogatjuk, és 15 percet pihentetjük. Ezt a műveletet háromszor elvégezzük.
A tésztát kinyújtjuk, tetejét bevagdossuk, majd felvágjuk.
Tepsire tesszük, tojássárgájával megkenjük, ízlés szerint megszórjuk köménymaggal, és 20 percig kelesztjük:)


200 fokos előmelegített sütőben megsütjük

sütési hőfok: 200°C

sütési mód: alul-felül sütés


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , okt. 11. 18:08
A káposzta pogi nektek(●'◡'●) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook