Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Szia!
Bocsi h már ötször megkérdeztem, de annyira eltérő értékek vannak...
Azt sem tudom h a közepes hány dkg :(((
Mindjárt kitalálom, köszi.
Aztán megyek rendbe vágom a konyhát, majd Apa mellé:)
Tünde, én csak azt tudom, hogy 100 g sima krumpli 70 kcal, 200 g sült krmplira azt írja a kisokosom, hogy 200 kcal, de 2 ek tejföllel, illetve még amit tudok, hogy a mekis közepes krumpli 350 kcal :)
lehet nem sokat segít, de kerekíts valamerre
köszi :)
volt kolléganőkkel fogok talizni, régen sokat buliztunk együtt, remélem most is jól sikerül majd :)
Sziasztok!
Nóri most aludt el.Légy szi, segítsetek hasáb ügyben!
szija Nikim:)))
Mi a helyzet drága?
Én már nem nyilatkozok komolyan...én már nem tudom ezt követni. Azt mondom minden veszélyes...és a sors a sors:((
Ügyes voltál Newsy...én ma 1245 kcal.)
szia Nono! :)
ez a H1N1 tényleg nem egyszerű téma, de azok után, hogy már nem egy orvost megbüntettek azért, mert nem volt hajlandó beadni a oltást, csodálom, hogy még mindig van aki nem adja be a betegeinek... főleg, hogy a kismamák a legveszélyeztetettebbek, s 2.-3. trimeszterben sokkal kisebb a veszélye az oltásnak,a babára, mint magának a fertőzésnek, ami súlyos károsodást okozhat a babának, még ha az anya nem is lesz feltétlen életveszélyesen beteg...
Hát igen....őszinte leszek megértem az is aki beadatja azt is aki nem..
megyek vacsizni:)))
Na igen..ez a H1Ni mindenhol téma....félek én is..sokat gondolkodtam az oltáson..de végül beválaltam...illetve fogom jövő héten!!!
Én is szedtem supradint meg rengeteg gyümit esek..ami szerintem nélkülözhetetlen az influenás időszakban!!
Newsy örülünk h újra itt vagy...hajrá:))
Szivárvány, tündér drága vagy köszönöm:))) nem fogsz néha bele fog férni...de ügyes csaj vagy te:)))
Nonóka!!!!
Nagyon régen akartam már irni neked, hogy csodaszép anyuka vagy!!!
Nagyon irigykedem a kitartásodra és arra hogy nem adtad fel!!!
Sokszor gondolom azt hogy talán nekem nem is fog menni,mert mindig elbnázom, és visszatérek a régi zabálos énemhez..:(
Szval a lényeg a lényeg mitn midnen télen és influenza idején a lényeg az immunrednszer erőíté, sok vitamin és gyümölcs.
de azt ne feledjük itt nem 1 nem ketten több 10 20 kg fogytunk...azért az is gyengíti az immunrendszert...ezért kezdtem ma el szedni a multi vitamint (még akkor is ha éhesebb töle az ember) Aminak meg minden nap adni fogom a cebiont eddig csak 2 naponta kapta....a gyümi meg természetes nálunk.
Ma 800 kcal járok...d emég vacsizok sztem abonettet.
ma megvettünk Ama ajcsiját egy viziló ami járás segítő és használható dömpernek is, és a szájával ha gurul összeszedni a kockákat amik hozzá vannak:))) cuki:)))
Képzelhétek..hazajöttem..mert ma beKARTAM adatni az oltást, de a doktornő pirosnak itélte a torkom, egykis megfázás, igy várni kell egy heter, és azt tanácsolta hogy pihenjek!!
éN meg!!
Usgyi haza!!!
Nem kellett kétszer mondani!!:)))
Sziasztok,
Amika nálunk is cebiont kap...most mg nem kaphat. Én multi vitamint szedek...és sok gyümit eszünk ezzel nincs gond...de sztem akkor is természetes h félek, mindneki fél sztem.
Rákédeztél a dokidnál az oltásra? Én megkérdeztem..azt mondta, hogy ő nem adja be..nincs tesztelve kismamákon..nem lehet tudni hogy káros-e a magzatra vagy sem..egy védőnéni Hohás barátném Adri azt mondta, hogy 20. héttől lehet..
Apumék könyörögnek, hogy maradjak otthon..nem igazán tudom mit tegyek..
Csajok, 1 adag olajban sült hasáb mennyi kcal? az egyik táblázatban 231 a másikban 366, és 1 adag 250 g-nak írja...
Ez van, ezt fogok enni:(
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!