Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
:))) dehogynem....nem profizmus...hanem a hónapok:)))
Tényleg ugy megszokod :)) Meglátod majd te is:)
:)
Hát igen, úgy nehéz lett volna :)
Igen Nikim..ezért váltottam..eddig bejött:)
meg most már nagyon azt csinalom, ma is ettem ebédet, kis szelet kenyér (3 dkg volt) jól laktam...de vacsi már csak abi és gyümi..
lassan szeretném ráállítani a szervezetem a súlytartásra....
Igazad is van, ragaszkodj is...de én már annyira nem nézem 1000%-ra....már a sacc per kb is elérem ezt a 70 kg-t....:)))
Meg nagyjából mindig főle mondok..sokszor volt, utána néztem számoltam, mindig kevesebb jött ki....jól szoktam saccolni:))
régen én is midnen főzést végig mértem...27 kg után, már szemre :))))
de...de nem számoltam egyesével...közben Ama logótt a lábamon, Apa magyarázott a telefonba...stb.
bab, 12% tejföl, 1 evk liszt rántás, és fűszerek vannak benne....nem lehet vészes..
Én mindig 2 dl számoltam...de mondtátok 3 dl ugyhogy nikikém jól mondod...
Én ma babfőzit ettem, 1 kis sz rozskenyérrel....nem ettem meg az összes főzit, de számoltam rá 500 kcal...
Az adatok
egy átlagos adagra,
nem pedig 100 grammra
vonatkoznak
írja is a táblázat fölött :))))
Bogika sokat filoztam, és téy zárt térbe én sem mennék most a helyedben, abban igaza van a dokidnak...teljesen. Elhsizem h félsz. Én is, és én terhes sem vagyok...a rohadt média mindenkit megijesztett:(((
Én sem viszem Amit mikulás ünnepségre sem...
Titok üdv köztünk....kitartás, biztos h megcsinálod....
Köszönöm a gratukat csajok.
Ja mára én is éreztem a torkom gyors 1000-es C vitamin, meg a multim és egy mézes tea....picikét köhögök:(((
hol nézted?
általában a táblázatok odaírják a mennyiséget
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!