Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
további szép napot mindenkinek!!
aki betreg az gyúgyuljon!!:D
Naigen..én is az araníyértől féltem..meg ugye..hát az egyetemen..rtohani a Wcre..a higiénia...meg ugy minden!!!
Nem éri meg!!
Hú, de jó, h. ezt mondjátok, már én is kezdem érezni, h. sok lesz már belőle...
És nem akarok aranyeret!:O
Ebbe igazad van szivárvány!!!
Mikor én szűztea kapszulát szedtem hagy ne mondjam, hogy a napom 3/4ét a vc-n töltöttem...
Épp, hogy bekaptam vmi kaját, még a végére se értem az evésnek már rohannom kellett napi 1 kapszulától. Egy hét használat után meg már napi 3-4 sem hatott. Utána mondták, hogy nem szabad rendszeresen használni, mindig kell hagyni közte pár hét de minimum 1 hét szünetet!
Na, Andi, ez egy jÓÓÓ hír!
Legalább megmutatja magát :)
Én az elején pannonhalmi salaktalanító teát ittam..de már nem iszom.
Mondjuk nekem soha nem volt tökéletes, mármint ha heti 2* mentem, az szinte hasmenésnek számított...nyilván ezért lett arany betegségem.
De mióta oda figyelek, hogy ne 2 l legyen a napi folyadékom, hanem min 3, de inkább 4, azóta beált a 3 naponta :)
Lehet ez másnak rekedés :)
Igen????:O
Azt mondod, ne igyam minden nap???:O
Köszi, édes vagy...mást sajna nem tudok tenni, de amint az előbb írtam, inog ez...
No persze lejjebb is inoghatna...:)))
Sziasztok Lányok!
Képzeljétek! Reggel ugyebár 68,8 kg vtam, most, amikor az előbb hazaértem, már csak 67,9!:) Az majdnem egy kg-nyi különbség!:)
Jó, tudom, ez nem mérvadó egyáltalán, de azért biztató, h. lehet ez még jobb is!:)
Amúgy ma elég furi a pocim, sokat mentem tegnap meg ma reggel is wc-re, úgy látszik, túlzásba vittem a szűzteát is...
No meg ma reggelire csak gyümit ettem, de tízóraira muszáj volt Korpovitot és most normálisan is ebédelek...de persze csak "jó" kajákat!:)
sziasztok csajok!
rohanás a mai napom nekem is, ráadásul tartok tőle hogy Apperkám megfertőzött, gyenge vagyok és szédelgek meg ég az arcom... nem szeretnék beteg lenni!!!!!!!!!!!
Sajna én még mindig topogok egy helyben...:-(((
A székrekedéses témában köszönöm a véleményeteket, megírnátok melyik szűztea teáról van szó pontosan? Arról a sárga-zöld dobozosról?
Szia!
köszi.
Szijjasztok Csajócák!
Tündi még mindig megy a gyógypuszi!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!