Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Jo reggelt lanyok! Remelem mindenki szueprul van! Hajra alina,meg tudod csinalni.
En naon faradtan ebredtem,szet akarok esni...
Jah,az uj naplom hellyel-kozzel keszen van...Be vagytok fogadva :D Atmasoltam mindent a regibol. Nem kis melo volt,de kesz van!
Megyek,taulok kicsit,aztan suli..
Szep napot!
Szia!
Gyumolcsnapkor is szamolod a kal es a cht?? En is gondolkodtam rajta de a cseresznyeben pld nagyon sok a ch ..szerinted??
Jó reggelt csajok!
Ma,úgy döntöttem tartok egy gyümi napot.Remélem sikerül,hisz már sok finom gyümölcs van.Majd újságolom,hogy sikerült.
Naggyon fini volt a kaja,már gyorsan rendeltem is a hét hátra lévő részére tőlük.Teljesen jó az adag és az íz is.És csak 294kcal-t ettem ebédre!
Spórolnom kell,mert este szalonna sütés az udvaron.nem tudom azt hogyan számoljam?Slimm kenyeret veszek,az OK,de a rácsöpögtetett zsírt mennyinek számoljam szerintetek?
Sziasztok lányok!Itt vagyok én is!
Én se eszek kenyeret szinte soha,simán lecsúszik bármi anélkül.Az egyetlen dolog amihez kell ennem az a lecsó.Shila, a kolbász nekem is menne:D
:)
Nekem 1300at,de azért próbálok 1200 alatt maradni.
Szerintem ezért is a legjobb módszer a kalóriszáámolás, mert be tudjuk szabályozni azt az ételmenyniséget, amire szükségünk van. Én is négy hónap alatt szereztem annyi rutint, hogy tudom, hogy miből mennyi elég.
Pont ezért volt rossz, hogy tegnap este 3 tojást ettem. Kettő bőven elég lett volna.
Én megnéztem Manyi és tényleg szuper számolós oldal.
Shila,ne légy ennyire negatív!Persze hogy el akarnak adni mindent,te döntöd el,hogy megveszed -e?
Tényleg praktikus oldal.
Igaz,nekem elég kevés kcalt engedélyezett.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!