Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Jó reggelt!
A gyumi napomat félig sikeresnek mondhatom,ugyanis a drága férjem,este nyolckor, egy olyan szép hidegtállal alított be,hogy nem bírtam ellenállni:))Volt rajta,házi kolbász,fokhagymás sajt,parasztsonka,paradicsom,paprika:)),de megálltam 5 katonánál,és nem ettem kenyeret!!!
A napomat frissen szedett málnával zártam le!!
Szia!
Csak azt tudnám ismételni amit Shila irt,annyi különbséggel hogy én nem vagyok édesszájú,nagyon ritkán ettem egy kis kínait,vagy kevés pizzát vacsira,de havonta max kétszer fordul elő!!!Ált.fehérje,zöldségek(néha főzelék,leves formájában)vacsizok.
Nekem is első hó,-4 kg,aztán elég sokáig stagnáltam,most 3 hónap után,-9,5 kilónál tartok
.
Tuti fogsz!
Nincs recept,egeszseges kajak vannak :D
Szia!
Köszönöm a biztatást,remélem én is fogyogatok majd.
Receptötleteitek vannak?
Szia!
En pl nem mindig csak feherjet eszem este,de szerintem jobb az a verzio..neha csokit,chipset ,sult krumplit is lecsusztatok.. De matol en sem akarok!
szerintem kijelenthetem,hogy mindannyionknak megvolt az elso honapban a havi 3-4 kg.. Fonoknom is elkezdte,szerintem 2 hete csinalhatja,mar leugrott rola 3 kg..latvanyosan!!!
Probalunk kevesebb kalorias, CH-s dolgokat enni..szerintem celra vezeto,ha megprobalod a CHt delelott elfogyasztani!
Udv a "klubban",remelem te is hamarosan sikerekrol szamolsz majd be :)
Sziasztok!
Ti vacsira már inkább csak fehérjéket esztek salival?
Vannak alacsony kalóriás receptek?:)
Mennyi az átlag fogyás ezzel a módszerrel?
Előre is köszi a a válaszokat.:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!